Σημαντικά Νέα

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΚΡΥΒΕΙ Η ΒΑΝΔΗ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ...

 ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ... Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Την προηγούμενη Πέμπτη η αγωνία της είχε χτυπήσει κόκκινο. Ήταν η μέρα που πίστευε ότι το μαρτύριό της θα τελείωνε. Όμως είχε κάνει λάθος...
Έτσι, θα πρέπει να περιμένει κι άλλο και συγκεκριμένα δύο ακόμη μήνες, ελπίζοντας ότι τότε τουλάχιστον το χαμόγελο θα επιστρέψει μια και καλή στο πρόσωπό της.
Η Δέσποινα έπαθε σοκ όταν ο αγαπημένος της σύζυγος πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ και στη συνέχεια της Ευελπίδων, έπειτα από πρόταση του εισαγγελέα ο οποίος είχε ζητήσει τη σύλληψή του με τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Ο Ντέμης κατηγορείται, όπως και άλλοι πρόεδροι της ΑΕΚ, για χρέη της ομάδας στο διάστημα που εκείνος είχε αναλάβει την ηγεσία του αγαπημένου του συλλόγου. Ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι είναι αθώος και μάλιστα υποστήριξε, κι εξακολουθεί να υποστηρίζει, ότι έχει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητά του.
Η υπόθεση του Ντέμη οδηγήθηκε στο δικαστήριο και μάλιστα η δίκη ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Πέμπτη. Όμως το μαρτύριο δεν τελείωσε τότε για τη Δέσποινα, αφού η απουσία ενός δικηγόρου ήταν η αιτία που πήρε αναβολή για τον Ιούνιο. Θα πρέπει δηλαδή να κάνει ακόμη δύο μήνες υπομονή ελπίζοντας ότι ο εφιάλτης που ζει θα αποτελέσει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν.
Όλο αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια έχει σταθεί βράχος δίπλα στον άντρα της, αλλά δεν κρύβει την αγωνία της. Δεν είναι, άλλωστε, λίγο να βλέπεις τον άνθρωπό σου κατηγορούμενο... Η Δέσποινα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και ο Νικολαΐδης προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της ότι δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί αφού θα αποδειχτεί περίτρανα η αθωότητά του. «Ντέμη, θέλω να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Δεν αντέχω άλλο»... Τα λόγια της δείχνουν ξεκάθαρα την απόγνωσή της.
Μπροστά στους άλλους όμως η τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και δείχνει ότι δεν τρέχει τίποτα. Ειδικά οι άνθρωποι που βρίσκονται συνέχεια μαζί της στα παρασκήνια του «The Voice» δεν έχουν αντιληφθεί απολύτως τίποτα, αφού η Δέσποινα με το χαμόγελο και το χιούμορ της κρύβει πάρα πολύ καλά τον Γολγοθά που ανεβαίνει. Αν και μέσα της γίνεται μεγάλη μάχη, εκείνη δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανέναν να καταλάβει ότι περνάει τις δικές της εβδομάδες των παθών...
Πηγή: Περιοδικό YES!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.