Σημαντικά Νέα

Επίκαιρα | ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΡΙΜΑΙΑ ΠΕΔΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΑ Π. Ψωμιάδης: «Ο Σαμαράς γράφει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας»

Σκληρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδηςστο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για την παρουσίαση του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ».

«Ο κ. Σαμαράς δεν φέρθηκε αντρίκεια σε έναν άνθρωπο που πάλεψε για να είναι σήμερα πρωθυπουργός.Γράφει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης προσθέτοντας  πως την Ελλάδα κυβερνούν πολιτικά σκουπίδια.
Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη σημερινή Νέα Δημοκρατία ως γεννόσημο της Πολιτικής Άνοιξης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ, αλλά με διαφορετικό πρόσωπο στην ηγεσία.
Ο κ. Ψωμιάδης επιτέθηκε και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας πως «έχει ένα ρόλο Ναπολέοντα», ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση, βάσει της οποίας ο Γιάννης Μπουτάρης μπορεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης.
«Όταν το Φεβρουάριο του 2012 είχα ιδρύσει τον Όμιλο Πολιτικού Προβληματισμού ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., με είχατε ρωτήσει αν το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης είναι κόμμα ή εάν εξελιχθεί σε κομματικό σχηματισμό. Είχα ξεκαθαρίσει τότε πως για να γίνει ένα καινούργιο κόμμα, για να γεννηθεί το νέο, πρέπει πρώτα να πεθάνει το παλιό. Και το παλιό πέθανε», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.
Οριοθετώντας τους στόχους της ΠΑΤΡΙΔΑΣ είπε πως πρόθεσή του είναι να συμμετέχει στις επικείμενες Ευρωεκλογές. «Με δυο βανάκια και κάποια φυλλάδια, θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα, ώστε να κάνουμε την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. γνωστή» προσέθεσε.

http://crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.