Σημαντικά Νέα

Ρώσος ΑΝΥΠΕΞ προς Αμερικανούς για Κριμαία: "Χαλαρώστε με γιόγκα και σειρές"

Σκωπτικός, απέναντι στους Αμερικανούς πολιτικούς, εμφανίστηκε ο Σεργκέι Ριάμπκοφ που τους συμβούλεψε να πάνε να κανουν μέχρι και...γιόγκα για να
χαλαρώσουν στο θέμα της Κριμαίας. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας ουσιαστικά τους κάλεσε να μην κάνουν σαν... παιδιά για την Κριμαία και τους πρότεινε να χαλαρώσουν με γιόγκα και τηλεοπτικές σειρές.
«Προφανώς η αμερικανική ηγεσία είναι πραγματικά ενοχλημένη και δεν έχει αποδεχθεί τη νέα κατάσταση που προέκυψε κυρίως εξαιτίας της γραμμής που σκόπιμα ακολούθησαν μαζί με τους συμμάχους τους στην Ευρώπη, προετοιμάζοντας την κατάληψη της εξουσίας στην Ουκρανία από αντι-ρωσικές δυνάμεις», είπε σε συνέντευξή του στο Interfax ο Ριάμπκοφ.
Ο πολιτικός συνέχισε προειδοποιώντας ότι με τη στάση της η Ουάσιγκτον καταστρέφει τις επαφές ακόμη και για ζητήματα που τη συμφέρει να συνεχιστεί ο διάλογος. Πέρα από τις κυρώσεις εις βάρος επιχειρηματιών και πολιτικών από τον κύκλο του Βλαντιμίρ Πούτιν, μεταξύ άλλων μέτρων οι ΗΠΑ ακύρωσαν και κάθε συνεργασία ανάμεσα στη NASA και τη ρωσική διαστημική υπηρεσία, με μοναδική εξαίρεση τα ζητήματα που αφορούν τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό.
«Η κατάσταση γίνεται αστεία όταν για παράδειγμα ακυρώνονται συναντήσεις μεταξύ μετεωρολόγων», πρόσθεσε ο Ριάμπκοφ, που είχε και μερικές συμβουλές να δώσει στους Αμερικανούς ομολόγους του.
«Θα πρέπει να πάρουν λίγο καθαρό αέρα, να κάνουν γιόγκα, να τρώνε υγιεινά και ίσως να παρακολουθήσουν μερικές σειρές στην τηλεόραση. Αυτό είναι καλύτερο από το να κρατούν τη συγκεκριμένη στάση ενώ ξέρουν πολύ καλά πως το τρένο έχει φύγει. Και αυτές οι παιδιάστικες συμπεριφορές, με τα κλάματα και τις υστερίες, δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα» κατέληξε.
Φυσικά τα δυτικά ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας, τις παρουιάζουν ως ειρωνικές δηλώσεις, αλλά όλοι όσοι διαθέτουν ακόμα λίγο μυαλό γνωρίζουν ότι ο Ρώσος Αν. ΥΠΕΞ έχει δίκιο. Ειδικά αυτο με την ΝΑΣΑ καταντάει γελοίο αυτή τη στιγμή εν διαθέτει ούτ διαστημόπλοιο για επανδρωμένη αποστολή και αεξατάτι αμεσα από την Ρωσία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.