Σημαντικά Νέα

Η «πράσινη» παρέμβαση έφερε «γαλάζιες» γκρίνιες

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ από «γαλάζιους» ψηφοφόρους που διαμαρτύρονταν για τον τρόπο με τον οποίο «κόπηκε» από το ευρωψηφοδέλτιο ο Φαήλος
Κρανιδιώτης.

Εκείνο που ενόχλησε ιδιαιτέρως στελέχη της ΝΔ ήταν η εντύπωση που δόθηκε ότι ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που έβαλε «φρένο» στην υποψηφιότητα του μέλους της πολιτικής επιτροπής του κόμματος.

Μετά την υπόθεση Μπαλτάκου βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ με δημόσιες δηλώσεις τους είχαν τοποθετηθεί εναντίον της υποψηφιότητας Κρανιδιώτη υποστηρίζοντας πως έχει ταυτόσημες απόψεις με τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Λίγα 24ωρα μετά ο Φ. Κρανιδιώτης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του για να διευκολύνει όλες τις πλευρές, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμως η ΝΔ δεν έκανε κανένα σχόλιο για τα όσα υποστήριξε το μέλος της πολιτικής επιτροπής σε μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook. Ωστόσο, υψηλόβαθμα στελέχη κομματικά στελέχη ανέφεραν ότι «η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους υποψηφίους για το ευρωκοινοβούλιο».

Πάντως, εκτός από το ΠΑΣΟΚ, προβεβλημένα «γαλάζια» στελέχη είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους για τα ονόματα τα οποία πιθανότατα θα συμμετείχαν στο ευρωψηφοδέλτιο τονίζοντας πως «έγερνε πολύ προς τα δεξιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες και πριν την αποκάλυψη της συνομιλίας Μπαλτάκου – Κασιδιάρη είχε προηγηθεί το «κόψιμο» και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος ίδρυσε νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.