Σημαντικά Νέα

ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Υπέβαλε την παραίτησή του ο υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος

Παραιτήθηκε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Παιδείας κ.Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Στην απόφασή του αυτή προέβη μετά από τις πληροφορίες που έλαβε ότι στις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των συλλόγων εκπαιδευτικών και των ΕΛΜΕ όλης της Χώρας, πάρθηκαν ομόφωνα αποφάσεις για παραιτήσεις των διευθυντών σχολείων της πλειοψηφίας των σχολικών μονάδων.
Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος η κατάσταση στην εκπαίδευση είναι δραματική. Ο υπουργός σκέφτηκε να αντικαταστήσει τους παραιτηθέντες διευθυντές σχολείων με τους σε διαθεσιμότητα ευρισκομένους σχολικούς φύλακες. Διαπίστωσε όμως, ότι ο αριθμός των διαθέσιμων σχολικών φυλάκων δεν αρκεί να καλυφθούν όλες οι θέσεις των παραιτηθέντων διευθυντών σχολείων.
Σκέφθηκε επίσης να κηρύξει στρατιωτικόν νόμον ανά πάσαν την εκπαίδευσιν αλλά αυτό δεν του το επέτρεψε η δημοκρατική του αγωγή. Έτσι, μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε, οδηγήθηκε στην παραίτηση.
Ο πρωθυπουργός έκανε αμέσως δεκτή την παραίτηση του κ. Αρβανιτόπουλου και τον αντικατέστησε πάραυτα με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει απόλυτη σχέση με το αντικείμενο, όντας πλασιέ βιβλίων.
Καλό μας μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.