Η κατανάλωση ενός έως 2 φλιτζανιών καφέ την ημέρα ενδέχεται να προστατεύει από τον καρκίνο στο παχύ έντερο, υποστηρίζει νέα έρευνα.
Οι ερευνητές εξέτασαν την κατανάλωση καφέ σε σχεδόν 8.500 ανθρώπους στο Ισραήλ, στους οποίους περιλαμβάνονταν περίπου 5.000 που είχαν καρκίνο στο παχύ έντερο και 3.500 που δεν είχαν καρκίνο.
Διαβάστε περισσότερα στο www.ygeianews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ