Σημαντικά Νέα

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εάν θέλουν να βρουν τις υπόγειες σχέσεις της Χρυσής Αυγής ας ψάξουν στους συνεργάτες τους»!

Οργισμένες οι αντιδράσεις Ρώσων διπλωμάτων μετά την γνωστοποίηση άρθρου που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής». 
Σύμφωνα με το άρθρο, η Μόσχα διατηρεί υπόγειες σχέσεις με την Χρυση Αυγή, γεγονός που προκάλεσε την οργή της Μόσχας. 
Κύκλοι μάλιστα δήλωναν με νόημα πως «εάν θέλουν να βρουν ποιοι έχουν υπόγειες σχέσεις με την Χρυση Αυγή, ας ψάξουν αυτούς που γράφουν αυτά τα ψευδή», εννοώντας προφανώς το εκδοτικό συγκρότημα! Ενώ προανήγγειλαν αποκαλύψεις. 
«Εάν υπήρχε κόμμα με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής στην Ρωσία, θα είχε ήδη κηρυχθεί εκτός νομού. Εμείς δεν παίζουμε με την ιστορία μας» έλεγαν οι ίδιοι κύκλοι, προαναγγέλλετας μάλιστα ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα ενδυναμώσουν τους ισχυρισμούς τους.
Οψομεθα. 
hellasforce.com


Επειδη απευθυνεται σε "προοδευτικους" και εχοντας ενδιαφερον παρελθον το "ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ" απο την κατοχη, τοτε δηλαδη που υμνουσε τον Χιτλερ παει να τα βαλει το ΔΟΛιοσυγκροτημα ως κατσαριδα που ειναι με την αρκουδα. Μιση πατησια θα το κανει και θα τελειωσει. Δυστυχως η Πατριδα υφισταται αυτου του ειδους τις αντιπαραθεσεις μεταξυ μνηστηρων απο την Επανασταση. Πρωτοι και καλυτεροι γαμροι να νυμφευθουν εναν εκτων δυο ειναι οι εγχωριοι Γκοτζαμπασιδες. Μας εδωσαν σε ενα αρμα που κοιταζει τη Δυση. Η Δυση ειναι η δυση, το τελειωμα, η παρακμη και το αποδεικνυει βημα βημα, μερα τη μερα κι αν υποφερουμε ειναι γιατι οι Γκοτζαμπασιδες και δοσιλογοι εχουν αφησει μαγια και με σαγηνευτικα τραγουδια μουδιαζουν τα αυτια ενος λαου που δεχεται μιζερα αυτους τους βρυκολακες για αφεντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.