Σημαντικά Νέα

Ακόμη να διαγραφεί ο Μπαλτάκος από τη Νέα Δημοκρατία

Εντύπωση και πικρία προκαλεί στον κόσμο της ΝΔ η απουσία “αντίδρασης” από τα όργανα του κόμματος στην αποπομπή “Μπαλτάκου“. Ακριβώς, το αντίθετο δηλαδή, με
τη ταχύτητα στην οποία ανταποκρίθηκαν στο “νεύμα” Σαμαρά για τη διαγραφή του βουλευτή της Α’ Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που “ακούν” τη νεοδημοκρατική βάση είναι ξεκάθαρο πλέον μετά από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι δύο περιπτώσεις. Για τον Ν. Κακλαμάνη είναι φανερό, ότι “πρυτάνευσε” η οργή και το αίσθημα εκδίκησης στη λογική- Σαμαρά. Στην περίπτωση όμως του Μπαλτάκου και παρά τη δεδομένη ζημιά που προκάλεσε στο κόμμα και στην κυβέρνηση, υπάρχει έκδηλη η προσπάθεια να “πέσει στα μαλακά”. Ο λόγος; Προφανής. Επιβάλλεται να “προστατευθεί” με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

“Με τη συγκεκριμένη νοοτροπία όμως”, συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι, “εμπεδώνεται πλέον στη συνείδηση του εκλογικού σώματος το αίσθημα της έλλειψης ισότητας και της υστεροβουλίας στην αντιμετώπιση των στελεχών της παράταξης. Φαίνεται καθαρά ότι παραβιάζονται τόσο οι αρχές του κόμματος όσο και το καταστατικό του, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό αλλά και τον γραμματέα του ΠΓ”.
“Δεν είναι δυνατόν”, συνεχίζουν να λένε οι ίδιες πηγές, “να διαγράφεται με ένα πρόχειρο χαρτί μπροστά στις κάμερες δίπλα στο προεδρείο της Βουλής, ένας εκλεγμένος από τον λαό της Αθήνας εκπρόσωπος, με προσφορά άνω των 30 χρόνων στην παράταξη, να ακολουθεί η  διαγραφή του και από το κόμμα χωρίς να τηρηθούν ούτε τα τυπικά που προβλέπει η διαδικασία. Και από την άλλη να μην αγγίζει κανείς όποιον με τις ενέργειές και τα λεγόμενά του, προκάλεσε βλάβη στην ίδια την παράταξη, παραβίασε τις αρχές της και κλόνισε τα αισθήματα των οπαδών της”.

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.