Σημαντικά Νέα

Πάγκαλος: "Πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για το θέμα της οπλοκατοχής" .

Ω, τι σύμπτωσις....

ο ΟΗΕ , που αρχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες παγκόσμιας κυβέρνησης, προώθησε συμφωνία-οδηγία για τον παγκόσμιο έλεγχο των όπλων. 


Δεν πρέπει , λένε, να πέφτουν στα χέρια τρομοκρατών και αυτών που παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα. Κι εννοεί φυσικά όλους αυτούς που αντιστέκονται στα σχέδια των τοκογλύφων που ως γνωστό είναι και οι μόνοι "κακοί" του πλανήτη. (Ιράν, Β.Κορέα, Κούβα,Συρία κλπ) Κι όπως όλες οι δικτατορίες ..έτσι και ο ΟΗΕ που είναι χτισμένος σε οικόπεδο των Rockefeller - Rothschild, οποιαδήποτε επίθεση στους λιγοστούς αντιπάλους του... την πραγματοποιεί υπό τον μανδύα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 



Αυτοί δηλαδή που επιτρέπουν το Ισραήλ να αφανίζει συστηματικά τους Παλαιστίνιους χωρίς συνέπειες , αυτοί που επιτρέπουν στο Ισραήλ να κατέχει πυρηνικά χωρίς άδεια αλλά να εφαρμόζουν κυρώσεις ΜΟΝΟ στο ΙΡΑΝ, αυτοί που "βρήκαν" πυρηνικά στον Σαντάμ, χημικά στον Καντάφι και στο Άσαντ και που ευθύνονται για τον θάνατο 576.000 μωρών στο ΙΡΑΚ από τις κυρώσεις του Συμβουλίου "Ασφαλείας" ... θέλουν να αφοπλίσουν τους "τρομοκράτες" . 




Και σε μία παγκόσμια δικτατορία όπως ΟΗΕ που ελέγχεται πρακτικά από τους σιωνιστές τοκογλύφους με έναν στρατό όπως το ΝΑΤΟ...καταλαβαίνουμε ποιοι είναι αυτοί που θεωρούνται "τρομοκράτες"





"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.