Σημαντικά Νέα

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ; Παραιτήθηκε ο Μπαλτάκος!

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις Κασιδιάρη στη Βουλή, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκε.
 O (πρώην πλέον) γενικός γραμματέας της κυβέρνησης υπέβαλε την παραίτηση του μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της συνομιλίας που "φέρεται" να είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη.

O Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε, ήδη, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Δημήτρη Σταμάτη, παραιτήθηκε και πλέον ο Σταμάτης αναμένεται άμεσα - δια το... τυπικόν - να τη θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει στο πρωθυπουργικό μέγαρο για να έχει συνάντησει με τον Σταμάτη.

Την παραίτηση Μπαλτάκου προανήγγειλε, εξάλλου από το βήμα της Βουλής η κυβερνητική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

«Ο κ. Μπαλτάκος θα ανακοινώσει την απόφαση του που είχε λάβει πριν του ζητηθεί αυτό που του ζητήθηκε» είπε χαρακτηριστικά.

Το κλίμα, πάντως, είναι πολύ βαρύ και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης δηλώνουν στο περιβάλλον τους "παγωμένοι" από τις αποκαλύψεις.

Επεισόδιο υιού Μπαλτάκου με βουλευτές της Χ.Α.!
 Έντονο φραστικό επεισόδιο είχε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real Fm, ο γιός του Παναγιώτη Μπαλτάκου με βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο γραφείο του (πρώην, πλέον) γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.