Σημαντικά Νέα

Παρουσιάζεται σήμερα το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Ποια ονόματα ακούγονται

Τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θ” ανακοινώσει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα
υπάρχει ριζική ανανέωση σε σχέση με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές.

Χθες το βράδυ, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Υπάρχουν κι άλλες υποψηφιότητες που πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, ενώ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις.

Κατ” αρχάς, στο ψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθούν οι νυν βουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κώστας Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από τη Βουλή. Επίσης, στη λίστα θα είναι η νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρόδη Κράτσα, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής Α” Αθηνών και η Νίκη Τζαβέλλα που είχε εκλεγεί το 2009 με το ΛΑΟΣ.

Υποψήφιοι επίσης αναμένεται να είναι ο καθηγητής Ιατρικής, Χρ. Στεφανάδης, ο μουσικοσυνθέτης Στ. Ξαρχάκος, η διευθύντρια της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπ. Εξωτερικών, Φωτεινή Τομαή, ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης, ο Γιώργος Κύρτσος, η Μαρία Σπυράκη και η Νατάσα Ράγιου.

Τα ονόματά τους στη λίστα εκτιμάται ότι θα δουν ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ Ι. Σμυρλής, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επί θεμάτων πολιτισμού Δημ. Δαβέττας και ο  γραμματέας αγροτικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ανέστης.

Άγνωστο παραμένει αν τελικά θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του πρωθυπουργού ο καθηγητής χειρουργικής, Δ. Λινός,

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιαστεί σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

 http://crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.