Σημαντικά Νέα

Προστασία από επιβλαβείς εφαρμογές Android

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές Android που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας τηλέφωνο είναι απολύτως ασφαλείς, μπορείτε να δοκιμάσετε το
FSecure Αpp Permissions, μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν τα προγράμματα που υποκρύπτουν κινδύνους ασφάλειας.
Οι “σκοτεινές” εφαρμογές Android απαιτούν συνήθως  πολλά περισσότερα δικαιώματα από όσα χρειάζονται υπό κανονικές συνθήκες. Για παράδειγμα, ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται να έχει πρόσβαση στις επαφές σας και ένα video player δεν θα πρέπει να ζητά άδεια για συλλογή δεδομένων GPS.
Η εφαρμογή της F-Secure μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες Android να καθορίσουν με ακρίβεια ποια προγράμματα μπορούν να εμπιστευθούν.
Η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη χρήση, και μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με το ποιες από τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει ενδέχεται να έχουν χρεώσεις ή να έχουν πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα.
Άλλο ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τις εφαρμογές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, πχ βάσει  του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων που απαιτούν,  βάσει της κατανάλωσης της ενέργειας της μπαταρίας ή βάσει του κόστους που επιφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.