Σημαντικά Νέα

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! Αποτελέσματα ΣΟΚ από την δημοσκόπηση του News-UP.gr για τον Δ. Αθηναίων!

Σήμερα ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση που είχε ξεκινήσει στις 22.02.2014. Όπως σας είχαμε προαναγγείλει η δημοσκόπηση θα είχε διάρκεια ενός μήνα. Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να σας
ευχαριστήσουμε που μας στηρίζεται και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά με την ανταπόκριση που δείξατε στην διαδικτυακή δημοσκόπηση του News-UP.gr.


Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση του News-UP.gr είχαν ανταποκριθεί 7.000 περίπου άτομα, και όπως μάθαμε στη συνέχεια αυτή η δημοσκόπηση είχε φθάσει σε αρκετά πολιτικά γραφεία.

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστεί να διευκρινίσουμε ότι στην δημοσκόπηση διάρκειας ενός μήνα, ψήφισαν κάτι παραπάνω από 5.000 ξεχωριστούς επισκέπτες του site, καθώς η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αφορούσε συγκεκριμένα τον Δ. Αθηναίων και δεν ήταν πανελλαδική.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την δημοσκόπηση είναι σοκαριστικά, και πλέον μπαίνουμε σε διαδικασία σκέψης και προβληματισμού κατά πόσο ισχύουν 100% οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς από μεγάλες εταιρείες και ΜΜΕ.

 Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση του News-UP.gr βγαίνουν τα παρακάτω αποτελέσματα: Κασιδιάρης 41%, Σακελλαρίδης 14,8%, Καπερνάρος 5%, Καμίνης 3,2%, Σπηλιωτόπουλος 3%, Κακλαμάνης 2%, Σοφιανός 1%, Βαλλιανάτος 1%, Αναποφάσιστοι 25%, ΔΞ / ΔΑ 2%, Άλλος 2%, Αποχή 1%, Άκυρο 0% (25 ψήφοι).

Από τα αποτελέσματα μπορούμε να συμπαιράνουμε ότι ο Η. Κασιδιάρης είναι “φαβορί”, ενώ παράλληλα έχει ανέβει αρκετά και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σακελλαρίδης.Ο Καμίνης είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα καθώς οι πολίτες απ’ ότι φαίνεται δεν τον επιθυμούν για Δήμαρχο.

Εντύπωση προκαλεί, το ποσοστό των αναποφάσιστων που αγγίζει το 25%, το οποίο δείχνει ότι λογικά τα ποσοστά θα αλλάξουν μέχρι την στιγμή της κάλπης, καθώς το μεγάλο αυτό ποσοστό δεν έχει αποφασίσει σίγουρα προς τα που θα κινηθεί. Το πιο λογικό, είναι ότι αυτό το ποσοστό θα κρίνει και τον νικητή του Δ. Αθηναίων.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σας. Το News-UP.gr θα συνεχίσει στο μέλλον αντίστοιχες δημοσκοπήσεις, αλλά και ενέργειες που δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη να συμμετέχει.

http://news-up.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.