Σημαντικά Νέα

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ;

ΕΝΤΟΝΕΣ φήμες αναφέρουν ότι ο Σάκης Χατζηδημητρίου θέτει τον εαυτό του εκτός δημοτικής κούρσας.  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέκρουσε στην προσπάθεια του να ....
δημιουργήσει έναν ευρύτερο πολιτικό σχεδιασμό και δεν υπήρξε η αναμενόμενη ανταπόκριση από στελέχη που ήταν σε ευρύτερη πολιτική συζήτηση μαζί του.

Αν η πληροφορίες συναντούν την πραγματικότητα, τότε η πολιτική τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή, θα μας δείξει πολλά πρόσωπα να αναθεωρούν τις σκέψεις τους.

Είναι γνωστό ότι ο Σάκης Χατζηδημητρίου διέθετε την ικανότητα να προσελκύει πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Σε αυτή την περίπτωση θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς ους Σιφάκη και Χαρανίδη, οι οποίοι θα φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι είναι οι κερδισμένοι από την αποχώρηση! Αυτό προκύπτει από τον έντονο ισχυρισμό ότι πολλά κοινά πρόσωπα "άγγιζαν" πολιτικά είτε στον Θεόδωρο Χαρανίδη, είτε το Γ. Σιφάκη.


Στο όλο κλίμα των ημερών οι ψηφοφόροι φαίνεται  να μην ασπάζονται τις υποψηφιότητες με πρόσωπα που έχουν κριθεί πολλάκις!

Σε αυτό το επίπεδο η μάχη φαίνεται να δίνεται όσο και να φαίνεται παράτολμο αυτή τη χρονική στιγμή, και τις εντυπώσεις να τις κερδίζουν οι δύο προαναφερόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Όπως και να έχει η κατάσταση με τις υποψηφιότητες σε λίγες μέρες θα φανεί!



ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.