Σημαντικά Νέα

ΣΟΚ...;;; ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΠΟΪΝΓΚ...;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ...!!!

Ο διερευνητής 

αεροπορικών ατυχημάτων Ακριβός Τσολάκης θεωρεί πιθανό το σενάριο τοBoeing των Malaysian Airlines να έχει οδηγηθεί σε κρυφή βάση και να κρατούνται όμηροι επιβάτες και πλήρωμα. Όλο και πιο πιθανό το σενάριο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Το θρίλερ με το Boeing 777 των Malaysian Airlines συνεχίζεται ...  
αφού αυτό παραμένει άφαντο εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα με αποτέλεσμα ειδικοί να διατυπώνουν πολύ προσεκτικά νέα πιθανά σενάρια...

Σύμφωνα με ένα από αυτά δεν αποκλείεται το αεροσκάφος με το πλήρωμα και τους επιβάτες να απήχθη και να μεταφέρθηκε σε κρυμμένη βάση ώστε τρομοκράτες να το ρίξουν σε κατοικημένη περιοχή.

  
Επιβεβαιώνεται ο Τσολάκης - Πιθανή η τρομοκρατική ενέργεια


Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αεροσκάφους την οποία τόνισε ο πλέον ειδικός διερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων, Ακριβός Τσολάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ.


Το συγκεκριμένο Boeing έχει υποστεί μετατροπή στις δεξαμενές καυσίμων


Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τσολάκη, η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου Boeing είναι η μετατροπή που έχει υποστεί στις δεξαμενές καυσίμων του. Δηλαδή διαθέτει μεγαλύτερες δεξαμενές καυσίμων ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί πτήσεις μεγαλύτερης διάρκειας χωρίς να χρειαστεί να κάνει στάση για ανεφοδιασμό. Συνεπώς, αν ισχύσει αυτό το ακραίο μεν σενάριο που όμως κερδίζει όλο και μεγαύτερο έδαφος, το Boeing αυτό μπορεί να γεμίσει με εκρηκτικά και να κατευθυνθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ο κ. Τσολάκης μιλώντας σήμερα στο Mega υποστήριξε για ακόμη μία φορά ότι το σενάριο αεροπειρατίας είναι πολύ πιθανό και ότι μπορεί όντως το αεροπλάνο να είναι προσγειωμένο σε κρυφή βάση και οι τρομοκράτες να κρατούν ομήρους επιβάτες και πλήρωμα. Εξάλλου όπως όλα δείχνουν γνωρίζουν πως να εξαφανίσουν τα στίμγατα από τα ραντάρ.

Δείτε το βίντεο
 

Σύμφωνα με τον ίδιο οι τρομκράτες έχουν και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Νωρίτερα το μεσημέρι αξιωματούχοι είπαν ότι πιθανότατα το Boeing να βρίσκεται στα σύνορα της Κίνας με το Κιργιστάν, σύμφωνα με τη Mirror.

στοχοσ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.