Σημαντικά Νέα

Στα χέρια του Ζαμπίδη το συμφωνητικό!

Η ενδεχόμενη μάχη
του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Σταμάτη Μπιτάκο τους τελευταίους μήνες απασχολεί ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

 Η τελευταία πράξη των προσπαθειών της Γεωργίας Μπιτάκου και των επενδυτών που τη στηρίζουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι παίχτηκε την περασμένη Παρασκευή όταν η promoter του «No Limits» παρουσίασε επίσημα την προκαταβολή των 50.000 ευρώ, αλλά και το συμφωνητικό της μάχης!...  


Έπειτα, η Μπιτάκου έθεσε τελεσίγραφο στον Μιχάλη Ζαμπίδη μίας εβδομάδας (σ.σ. 24 ώρες έχουν μείνει πλέον) να δώσει την τελική του απάντηση....   Εάν αυτή είναι θετική ο Ζαμπίδης θα πάρει βάσει εγγράφων αμέσως τις 50.000 ευρώ ενώ τις υπόλοιπες 50.000 ευρώ με όποιον τρόπο τις επιθυμεί αυτός ακριβώς μία ημέρα πριν το παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση η διοργανώτρια και οι παράγοντες της δεν θα συζητούσαν ποτέ ξανά το ενδεχόμενο του «εμφυλίου».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fightsports.gr ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχει ήδη στα χέρια του το συμφωνητικό και μελετάει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, έχοντας και το επιτελείο του μαζί του. Απάντηση, φυσικά, επίσημη μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, όμως η εκτίμηση που προκύπτει έπειτα από εκτενές ρεπορτάζ γύρω από το περιβάλλον του Έλληνα πρωταθλητή φανερώνει ότι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αγώνα Ζαμπίδη και Μπιτάκου δεν θα δούμε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.