Σημαντικά Νέα

Θ.ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ - Κ.ΖΙΑΚΑΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ! ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!


ΣΥΖΗΤΗΣΗ αργά απόψε σε γνωστό καφέ της Αριδαίας είχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Χαρανίδης συνοδευόμενος από τον Κ.Τραϊανού με  τον πρόσφατα εκφράσαντα σχετική πρόθεση Κ.Ζιάκα που συνοδευόταν από τον

Ν.Αποστολίδη.


Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και οι προαναφερόμενοι φάνηκε ότι συμφωνήσανε πως υπάρχει αντικειμενικός σκοπός που ταυτίζεται σε πολλές περιπτώσεις!

Τα γεγονότα παίρνουν πλέον άλλη τροπή και η κούρσα στις δημοτικές εκλογές φαίνεται ότι οδηγείται σε άλλα μονοπάτια

Ο Θεόδωρος Χαρανίδης σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εντός των ημερών θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες του προετοιμασίες και αναμένεται εντός των ημερών η διακήρυξη του συνδυασμού του. Πρόσωπα που κινούνται στο χώρο μιλούν για μια νέα πρόταση με πολλές εκπλήξεις

Από την άλλη ο Κώστας Ζιάκας κινείται σύμφωνα με πληροφορίες με ομάδα από ορισμένα στελέχη που εξέφρασαν την πρόθεση τους να κατεβούν σε ψηφοδέλτιο που προσπάθησε να προετοιμάσει ο Σάκης Χατζηδημητρίου.

Από αυτά και μόνο τα γεγονότα αλλάζουν άρδην οι ισορροπίες και πλέον αναμένεται να δούμε τις κινήσεις των Π.Ζέρζη και Στ.Τουφεγγόπουλου που είναι ιδιαίτερα σημαντικές!

Πάντως όπως και να έχει οι φρούδες ελπίδες του Τάκη Μπίνου να σπονσοράρει μονότερμα το Δημ.Μπίνο σε ένα ευρύ χώρο, φαίνεται να περιορίζονται πλέον στο ελάχιστο και δείχνει ο συνδυασμό της "καρυδιάς τους" πως χρειάζεται πλέον ένα 4x4 για να βγει από το βούρκο που οδηγήθηκε!

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.