Σημαντικά Νέα

Νέες προσλήψεις στον ΟΤΕ –Βιογραφικό έως την επόμενη Κυριακή

Σε τουλάχιστον 500 προσλήψεις αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ μέσα στο 2014. Ήδη νέες θέσεις άνοιξαν και η προθεσμία για την υποβολή των βιογραφικών άρχισε να «τρέχει». Προσοχή διότι η προθεσμία εκπνέει την επόμενη Κυριακή.
Με την ανακοίνωση επιπλέον θέσεων τηλεπικοινωνιακών μηχανικών, σε διάφορες περιοχές της χώρας ο ΟΤΕ σε αυτή τη....   φάση δημιουργεί ακόμη 14 νέες θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΤΕ προκηρύσσει 6 θέσεις τηλεπικοινωνιακών μηχανικών στο Νομό Θεσσαλονίκης και από μία σε Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κόρινθο, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά και Χίο. Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών λήγει την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται εδώ.
 
Οι νέες θέσεις τηλεπικοινωνιακών μηχανικών έρχονται να προστεθούν στις 50 θέσεις μηχανικών που ανακοινώθηκαν τον προηγούμενο μήνα αλλά και στις θέσεις τεχνικών πεδίου, πωλητών καταστημάτων, εταιρικών πωλητών, συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από τον Όμιλο ΟΤΕ. Συνολικά, ο Όμιλος ΟΤΕ προβαίνει σε πάνω από 500 νέες προσλήψεις το 2014, που στόχο έχουν τη συνεχή βελτίωση της τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης των πελατών.

toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.