Σημαντικά Νέα

Όταν οι Βενιζέλος και Λοβέρδος ούρλιαζαν ότι ο Άκης είναι αθώος επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ

Η κοινοβουλευτική 

συντάκτρια του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα δημοσιεύει μέσω του Protagon.gr ένα μέρος από τα πρακτικά της εξεταστικής επιτροπής που στήθηκε το 2005 για να διερευνήσει τις πιθανές ευθύνες του Άκη Τσοχατζόπουλου για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Τότε, με βασικούς κοινοβουλευτικούς πρωταγωνιστές τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, το ΠΑΣΟΚ κάλυψε απόλυτα...


...τον πρώην υπουργό, διορθώνοντας μερικά χρόνια μετά το λάθος του, όταν και κατά τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης Παπανδρέου άνοιξε ο δρόμος για τον Κορυδαλλό.

Ο ζήλος των κ.κ Βενιζέλου και Λοβέρδου προκύπτει χαρακτηριστικά από τα διάφορα αποσπάσματα (εδώ). Δεν θεωρώ ότι αναγκαία τα δυο τότε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στήριξαν τον Άκη από δόλο.

Φοβάμαι ότι συνέβη κάτι ακόμα χειρότερο. Στήριξαν τον Άκη με βασικό επιχείρημα το «είναι δικός μας», στη λογική του «δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ σε τίποτα με τη ΝΔ». Δεν θα ενδιαφέρθηκαν καν για τα πραγματικά περιστατικά, ό,τι κι αν προέκυπτε θα το αντιμετώπιζαν «παραταξιακά».

Και δεν ήταν οι μόνοι. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία διαγωνίστηκαν για χρόνια στην άθλια, ανήθικη αλλά κυρίως κοντόφθαλμη προστασία των φαύλων στελεχών τους, προσπαθώντας να κρυφτούν πίσω από το λερωμένο δάχτυλο τους.

Σήμερα ο Άκης είναι στη φυλακή, το ΠΑΣΟΚ στο 6%, κανείς δεν θυμάται ότι ο Λοβέρδος έχει ιδρύσει νέο κόμμα και η Νέα Δημοκρατία υπάρχει γιατί οι περιστάσεις της επέβαλαν να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά. Ποιος να το περίμενε ότι το φιάσκο του 2005 θα έβγαζε τόσα χρονιά μετά νικήτρια μονάχα την «τιμωρό» Χρυσή Αυγή...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.