Σημαντικά Νέα

Χοντρό… καρφί από τον Πειραιώς Σεραφείμ για τον «γαλάζιο» υποψήφιο περιφερειάρχη Κουμουτσάκο!

Η υπερψήφιση από τον Γιώργο Κουμουτσάκο στην ευρωβουλή του «Χάρτη πορείας της Ευρωπαικής Ένωσης κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου», έφερε την πρώτη αντίδραση και μάλιστα από εκκλησιαστικό παράγοντα για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής!...

«Η επιλογή του κ. Γ. Κουμουτσάκου σαν υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μία σοβαρή πρόκληση για τον ευσεβή Ορθόδοξο Ελληνικό λαό» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης του ο Άγιος Πειραιώς επισημαίνει: «Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος έχει πλέον με την μεταφυσική των πράξεων ως προσωπική του περιουσία αδιαπτώτως την συμπόρευσή του με την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και τον ευτελισμό και την γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου και της θεοσδότου ανθρωπίνης σεξουαλικότητος».

Και ο ιεράρχης καταλήγει: «Ερωτώνται οι ευσεβείς Ορθόδοξοι Έλληνες του λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη επιθυμούν. Η απάντησις θα δοθεί στις κάλπες προσεχώς...».

notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.