Σημαντικά Νέα

....να και γυναίκα υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης...

Τις βασικές αρχές 

και τους στόχους του συνδυασμού ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών 
παρουσίασε χτες η νέα Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Για μια Θεσσαλονίκη με ΦΩΣ και ΑΛΗΘΕΙΑ» με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την απόφασή της να ζητήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων προσκαλώντας τους σε έναν αγώνα χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και με γνώμονα την αγάπη για την πόλη και το συνάνθρωπο....  

«Ολοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για μια ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση που δεν θαν είναι πια υποτελής στην κεντρική εξουσία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική με έμφαση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στους άνεργους, στα άτομα με ειδικές ικανότητες, στις εργαζόμενες μητέρες και στους επαγγελματίες που μετρούν τις πληγές τους εξαιτίας των καθυστερήσεων στην κατασκευή του μετρό.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο πρώην βουλευτής, Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ο σύμβουλος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων, Σωκράτης Ακριτίδης και ο σκηνοθέτης- δημοσιογράφος, Γιώργος Σιδηρόπουλος, ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Σαμ Λεβή. Στο μεστό –όπως το χαρακακτήρισε- περιεχόμενο του προγράμματος που καταθέτει ενώπιον των δημοτών τής Θεσσαλονίκης η Μαρία Ιωαννίδου επικεντρώθηκε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Κωσνταντινίδης καλώντας τους Θεσσαλονικείς να του… ρίξουν μια ματιά. «Δεν λες φούμαρα κα μπούρδες όπως οι ψευτοπολιτικοί», είπε απευθυνόμενος στην υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου αποσπώντας το θερμό χειροκρότητα των παρευρισκομένων.

Απάντηση σε όσους επικρίνουν την Μαρία Ιωαννίδου διότι «έρχεται -όπως λένε- από το… πουθενά για να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης, χωρίς οικονομική και κομματική στήριξη», έδωσε ο σύμβουλος μάρκετινγκ –PR, Σωκράτης Κωνσταντινίδης επισημαίνοντας πως οι πολίτες πλέον απαγκιστρώνονται από τα κόμματα. Παράλληλα κάλεσε τους Θεσσαλονίκης να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου «για μια Θεσσαλονίκη με Φως και Αλήθεια».

Για τη Μαρία Ιωαννίδου «που τόλμησε και βγήκε μπροστά για να αλλάξουμε την πόλη και να την κάνουμε πιο καθαρή και πιο ανθρώπινη» μίλησε ο σκηνοθέτης –δημοσιογράφος, Γιώργος Σιδηρόπουλος, ενώ ο Γιώργος Δημητρίου εκπροσωπώντας ττους Ρομά που ζουν  στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε τη στήριξη του στην υποψήφια δήμαρχο θεσσαλονίκης και την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Για μία Θεσσαλονίκη με ΦΩΣ και ΑΛΗΘΕΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.