Σημαντικά Νέα

Το πιο νόστιμο και γρήγορο ογκρατέν που θα φτιάξετε σήμερα

Ένα λαχταριστό γεύμα για κάθε ώρα!
Απόψε, όταν γυρίσετε σπίτι από την δουλειά, κουρασμένες και πεινασμένες, βάλτε στην άκρη τα φυλλάδια του delivery, ανασκουμπωθείτε, και φτιάξτε μέσα σε ελάχιστη ώρα ένα πεντανόστιμο και χορταστικό γεύμα που θα μπορείτε να απολαμβάνετε μέχρι και αύριο ή και μεθαύριο....  
Υλικά500γρ. βίδες200ml κρέμα γάλακτος100ml γάλα με 1,5% λιπαρά250γρ. τυρί κρέμα150γρ. ρεγκάτο τριμμένο30γρ. παρμεζάνα τριμμένηλίγο μοσχοκάρυδοΕκτέλεση1. Βράζετε τα ζυμαρικά al dente, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα λαδωμένο πυρέξ.2. Σε ένα κατσαρολάκι, βράζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, τα 100γρ. ρεγκάτο και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύετε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσουν να τυριά και να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα.3. Ρίχνετε τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε από πάνω το υπόλοιπο ρεγκάτο και την παρμεζάνα και βάζετε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Αφήνετε λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.
 Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.