Σημαντικά Νέα

«Παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί»

Στους συγκεντρωμένους αγρότες που βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στην διασταύρωση του σιδηροδρομικού σταθμού Νάουσας μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας Κώστας Ταμπακιάρης
 
Ο κύριος Ταμπακιάρης ανέφερε πως:« Βρισκόμαστε εδώ γιατί πρέπει να οργανώσουμε τον αγώνα απέναντι στα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης. Είμαστε εδώ εγώ ως πρόεδρος του ....  
αγροτικού συνεταιρισμού Νάουσας, ο πρόεδρος του Α.Σ Επισκοπής κ. Κυριακίδης, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Επισκοπής κ. Παπακώστας και κ. Σεραφήμ ως μέλος της διοίκησης του ΑΣΕΠΟΠ. Όλοι οι συνεταιρισμοί βρίσκονται κοντά στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο  για όλο το δήμο Νάουσας που έγινε πριν από μια εβδομάδα, έξω από ταυτότητες, έξω από χρώματα και κομματικές πεποιθήσεις.

agrotesna3Εδώ θα παλέψουμε ταξικά, όλοι μας για το πρόβλημα που έχουμε ως αγρότες, είμαστε όλοι ενωμένοι  και πρέπει να αγωνιστούμε, αύριο να είμαστε διπλάσιοι, το πρόγραμμα λέει πως δυο ημέρες θα μείνουμε εδώ, ώστε να μαζευτούνε όλες οι δυνάμεις. Ο νεοσύστατος σύλλογος μας έχει επαφή και με τους συλλόγους της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας και συντονισμένα θα κινηθούμε, όλος ο νομός και πιθανότατα την Τετάρτη να πάμε σε ένα κεντρικό σημείο, όλοι μαζί Βέροια- Νάουσα- Αλεξάνδρεια όπου εκεί δυναμικά θα κλείσουμε τους δρόμους. 

 Αυτό θα το αποφασίσει η επιτροπή σε συνεργασία με τους συλλόγους της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας. Ένα είναι το αίτημα μας, δεν δεχόμαστε τα βιβλία, θέλουμε να φορολογηθούμε αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, όχι με έσοδα και έξοδα. Δεν θα ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο, δεν δεχόμαστε να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία, δεν είμαστε ούτε επιχειρηματίες, ούτε έμποροι, είμαστε αγρότες που καβαλάμε τρακτέρ και καλλιεργούμε τη γη.

agrotesna4Δεν μπορούμε να ασχολούσαστε με λογιστές, βιβλία και χαρτιά. Η κυβέρνηση το έχει αντιληφτεί, απλά θέλει πίεση για να το πάρει πίσω, αν σταθούμε δυνατά σε 2-3 ημέρες θα τα πάρουν πίσω είτε το θέλουν, είτε όχι. Θέλω να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε ώστε να δώσουμε το στίγμα στην κυβέρνηση ότι ο αγρότης δεν σηκώνει πλέον άλλα βάρη, ως εδώ ήταν.



Ο σύλλογος μας είναι ανοιχτός για όλο τον αγροτικό κόσμο, είτε είναι σε συνεταιρισμούς, είτε όχι, τις ενέργειες μας από εδώ και πέρα θα τις συντονίζει ο νέος αγροτικός σύλλογος ο οποίος είναι σε επαφή και με τους άλλους αγροτικούς συλλόγους και θα κατευθύνει τις κινήσεις μας.  Πρέπει να πιστεύουμε σε αυτό που πάμε να κάνουμε, αύριο πρέπει να είμαστε διπλάσιοι εδώ, παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί».

 http://inaoussa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.