Σημαντικά Νέα

“Εφημερίδα των Συντακτών”: Φοβούνται στη ΝΔ ότι δεν θα περάσουν στον Β΄ γύρο και οι ψήφοι θα πάνε στην Χρυσή Αυγή!

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η ΝΔ, καθώς δύο βουλευτές της έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας. 
Ενώ η ηγεσία (…) της ΝΔ έχει επιλέξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Νικήτας Κακλαμάνης την πρόλαβε ανακοινώνοντας την δική του υποψηφιότητα...  

Ένας αρχηγός κόμματος που σέβεται τον ρόλο του και την προσωπικότητά του ή θα στήριζε την πρώτη υποψηφιότητα ή θα διέγραφε τον Κακλαμάνη για την ατομική του πρωτοβουλία, κάτι άλλωστε που θα ήταν και το πιο πιθανό.
Ο Σαμαράς, όμως, ο οποίος δεν έχει την στόφα του ηγέτη αλλά απλώς λειτουργεί ως εντολοδόχος ξένων κέντρων αποφάσεων, δεν έχει το σθένος να διαγράψει τον Κακλαμάνη, για να μην φθαρεί κι άλλο η εικόνα της ετοιμόρροπης κυβέρνησής του και διακινδυνεύει η ύπαρξή της με έναν ακόμη βουλευτή μείον.
Τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλου έχουν αρχίσει, ενώ οι βουλευτές του λεγόμενου «Καραμανλικού μπλοκ» δείχνουν ότι έχουν επιλέξει να στηρίξουν τον Κακλαμάνη έναντι του Σπηλιωτόπουλου. Βεβαίως, άλλες οι διαθέσεις των βουλευτών της ΝΔ και άλλη αυτή των μέχρι πρότινος ψηφοφόρων της, οι οποίοι αρνούμενοι το τεχνητό δίλλημα «Σπηλιωτόπουλος ή Κακλαμάνης» επιλέγουν την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η “Εφημερίδα των Συντακτών”, μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά«Με αυτά τα δεδομένα πάντως, είναι πλέον πολλοί εκείνοι στη Ν.Δ. που φοβούνται ότι κανένας εκ των δύο υποψηφίων του κόμματος δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο και οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι θα στραφούν στον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, που χθες ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του».

Όποιος κυκλοφορεί στους αθηναϊκούς δρόμους και βλέπει τον παλμό του κόσμου αντιλαμβάνεται αυτό που δεν μπορούν οι «από χέρι χαμένοι» υποψήφιοι της ΝΔ στα καφέ του Κολωνακίου. Ότι, δηλαδή, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είναι πρώτος στις προτιμήσεις των Αθηναίων Πολιτών και με μεγάλη διαφορά.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.