Σημαντικά Νέα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ, ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΛΩΝΙΑ Το ανθελληνικό μπλοκ του Βορρά

Αυτή τη στιγμή, πέρα από τη «στήριξη» των Γερμανών (μνημόνιο…) και των Άγγλων(κυπριακό…), έχουμε και μια πολυεθνική ανθελληνική ομάδα κρούσης στον ευρωπαικό βορρά, που έχει αναλάβει εργολαβικά να χτυπά την Ελλάδα: Λεττονοί, Εσθονοί, Φινλανδοί, Πολωνοί, όλες οι προτεσταντικές φάρες της παγωμένης Βόρειας Ευρώπης, οι νοσταλγοί της Waffen SS, όπως τους χαρακτηρίζει σε πρόσφατο άρθρο του ο ...  
Φαήλος Κρανιδιώτης στο Αntinews ...(http://www.antinews.gr/Antitheseis/Pharmakonesi-Den-apologoumetha-den-dekhometha-upodeixeis/.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο παραπάνω άρθρο, μιλάμε για αυτούς που στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια της ΕΕ, ειδικά  σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στα μεταναστεύσεως. Σε σύναξη του FRONTEX πρόσφατα στην Πολωνία, σχεδόν όλοι οι εισηγητές ήταν «Latvian» και αντίστοιχοι, γεννημένοι στις ΗΠΑ, με πατέρα πχ Φινλανδο – Μογγόλο, μάνα Εσθονή, κάθε παιδί και πατέρας!
Μετέωρες κουλτούρες, τυπικά δείγματα του παγκοσμιοποιημένου «κιμά» που έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, βιογραφικά με διπλώματα από απίθανα πανεπιστήμια – βιτρίνες  ΜΚΟ του Σόρος, από την Εσθονία έως τα Σκόπια και την Πολωνία, με ειδίκευση στην γεωγραφία των μεταναστευτικών ροών, «σύνθεση και αφομοίωση εθνοθρησκευτικών ομάδων», «οφέλη της πολυ-πολιτισμικής συμβιώσεως» και άλλα.

Αυτοί λοιπόν έχουν σχηματίσει ένα σκληρό ανθελληνικό μπλοκ, χτυπώντας ανελέητα την Ελλάδα και τους «ρατσιστές» Έλληνες! Κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τους θαλασσοπνιγμένους λαθρομετανάστες στο Αιγαίο και κατασυκοφαντούν την Ελλάδα, συντονίζοντας την  εκστρατεία εναντίον μαςΓια να τη διαλύσουν, να τη διαμελίσουν, να μας κάνουν Συρία και Λιβύη. Είναι πολύ εύκολο να πουλάς αντιρατσισμό από ασφάλεια 3.000 χιλιομέτρων, όσο απέχει η Βαρσοβία και η Στοκχόλμη από το …Φαρμακονήσι και το Καστελόριζο.

Και όχι μόνο αυτά. Στα εθνικά μας θέματα (κυπριακό, Σκόπια), Σουηδία, Πολωνία, Τσεχία και οι «μικροί» (Εσθονία κτλ) πρωτοστατούν σε φιλοτουρκισμό. Τέτοια αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, στα πλαίσια της ΕΕ! Σκεφτείτε να μην είμασταν και «εταίροι»….

Εν τω μεταξύ, αφού μιλάμε για Ευρώπη και ΕΕ, να επισημανθεί πως όλο και συχνότερα ακούγεται πως ο νυν υπουργός εξωτερικών της Πολωνίας Ράντοσλαβ Σικόρσκι, ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Άντερς Φογκ Ράσμουσεν στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, ή (ακόμα πιο πιθανό) να είναι ο διάδοχος της λαίδης Κάθριν Άστον, εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας από το 2009.

Ο Σικόρσκι δεν φημίζεται για την αγάπη του προς την Ελλάδα, κάθε άλλο. Οι φιλοτουρκικές θέσεις του σε θέματα όπως του ονόματος της Μακεδονίας, του κυπριακού ή της λαθρομετανάστευσης, τον τοποθετούν ξεκάθαρα εναντίον των ελληνικών συμφερόντων. Ερωτηθείς πρόσφατα «αν υπάρχει θυμός στην Πολωνία για χώρες όπως η Ελλάδα, που δεν έκανε τη δουλειά που έπρεπε», ο Σικόρκσι απάντησε καρφώνοντας τη χώρα μας: «Κάποιες χώρες είχαν δεκαετία ανάπτυξης, βασιζόμενες πάνω στην αξιοπιστία των πλέον αξιόπιστων μελών της ευρωζώνης». Θα ήταν πραγματικά χρήσιμο να ασχοληθεί ο Βενιζέλος με το αρνητικό για την Ελλάδα ενδεχόμενο να ηγηθεί της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ ένας τέτοιος πολιτικός, αλλά ο Έλληνας ΥΠΕΞ μάλλον ασχολείται με την προσωπική πολιτική του επιβίωση…

Εν πάσει περιπτώσει, ας ασχοληθούν οι βορειοευρωπαίοι με τα δικά τους, και ας σταματήσουν να είναι ανθυπεργολάβοι διάλυσης της Ελλάδας και της κοινωνίας της. Και ο κάθε Σικόρσκι, ας μας πει πόσους λαθρομετανάστες φιλοξενεί η δική του χώρα. Ας μας πουν αν στη Στοκχόλμη, τη Ρίγα, τη Βαρσοβία, δεν τολμούν να περπατήσουν έξω από το σπίτι τους οι πολίτες, όπως οι κάτοικοι στα Πατήσια ή τη Βικτώρια. Ας μας πουν αν θα δέχονταν ρατσιστικά σχέδια τύπου Ανάν στην Πολωνία ή την Εσθονία.

Ειδάλλως, ας σιωπήσουν και ας πάνε να ζήσουν στην χώρα που τόσο θαυμάζουν και στηρίζουν: Την Τουρκία!

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.