Σημαντικά Νέα

ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΚΟΣΑ !!!


ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!
Θρίλερ για γερά νεύρα έχει αποδειχθεί η υπόθεση αγωγές αγροτών κατά της ΓΕΚΟΣΑ και ΚΟΠΑ! Μετά και την τελευταία αναβολή που δόθηκε από την Πρόεδρο της έδρας στην Έδεσσα πριν από 1,5 περίπου μήνα, εκδικάστηκε μαζί με τα ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο της Αριδαίας η ....  
υπόθεση, μίας εκ των 4 υποθέσεων, από αγρότες από την Πολυκάρπη και τους Τσάκωνες.



Ιστορικό :
Η υπόθεση αφορά τη μη καταβολή οφειλών προς τους αγρότες από παραγωγές που παραδόθηκαν το 2011. Οι παραγωγές από ροδάκινα, σταφύλια και δαμάσκηνα, αποτελούν "μήλον της έριδος", μεταξύ διοίκησης ΓΕΚΟΣΑ - ΚΟΠΑ και αγροτών.

Στη γνωστή αυτή υπόθεση πλέον προστέθηκε άλλη μία που εκδικάστηκε στην Αριδαία την ίδια ακριβώς ημέρα (21-2-2014), από αγρότες πάλι της Πολυκάρπης κατά της ΚΟΠΑ.

Σε όλη αυτή το δικαστικό μαραθώνιο των αγροτών που επιζητούν τη δικαίωση για την πληρωμή τους από παραγωγές που παρέδωσαν το 2011, να σημειώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί σχετικός έλεγχος στα οικονομικά της ΚΟΠΑ, από τον Οικονομικό Διευθυτνή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ο φάκελος σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί στον Εισαγγελέα για τα "περαιτέρω".

Το οξύμωρο είναι ότι η παρούσα Δ/νση της ΓΕΚΟΣΑ αρνείται να προσέλθει σε διάλογο με τους αγρότες και ουδεμία προσπάθεια κάνει για να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν τα μέλη της!


 Παρακάτω υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις του ΚΑΘΡΕΦΤΗαλμωπίας:




"ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΚΟΣΑ"






ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΚΟΣΑ



ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.