Σημαντικά Νέα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τα αποτελέσματα της ανοιχτής διαδικτυακής ψηφοφορίας του zougla.gr....   


Η έρευνα αποτυπώνει την τάση της κοινής γνώμης σε μία περίοδο που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες εν όψει των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και το εκλογικό σώμα θυμίζει κινούμενη άμμο. 

Αναλυτικοί πίνακες με τα ποσοστά των υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές και την πρόθεση ψήφου καθώς και οι απαντήσεις των πολιτών στα καυτά ερωτήματα της επικαιρότητας θα παρουσιαστούν στην εκπομπή (Δευτέρα 23.15 στο EXTRA 3) και μέσω του διαδικτύου από το zougla.gr.


Θα προβληθεί η πρώτη τηλεφωνική συνέντευξη του προφυλακισμένου γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου μέσα από τον Κορυδαλλό, αλλά και ενός βασικού μάρτυρα κατηγορίας που κατέθεσε κατά της Χ.Α.

Ακόμα, όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε για παρατυπίες σε μεζονέτα, την οποία αγόρασε με δάνειο.

Τέλος, θα αποκαλυφθεί όλο το πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χ. Πολυζωγόπουλος, μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» τον Μάιο του 2013.

Μετάδοση της εκπομπής

Ο «Κίτρινος Τύπος» μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή προβάλλεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.