Σημαντικά Νέα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ !

Σε ρουλέτα για γερά νεύρα εξελίσονται οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σε όλη τη χώρα. Κάτι αντίστοιχο συναντάμε και στους 4 δήμους της Πέλλας. Οπως και να έχει η εξέλιξη της κατάστασης δείχνει παντελώς πρωτοφανής στα χρονικά. "Σίγουρες" θεωρούνται πλέον μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες οι οποίες κοινοποιήθηκαν με άμεσο τρόπο.

Συγκεκριμένα έχουν πάρει θέση οι Δ.Πασόης (άγνωστο αν έχει ...   ακόμη τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ), Θ.Χαρανίδης (ανεξάρτητος με ...  
συγκροτημένη και "ετοιμοπόλεμη" την ομάδα που τον στηρίζει με αυξητικά χαρακτηριστικά), Γ.Σηφάκης(Γραμματ. του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό),  Δ.Μπίνος (που δε φαίνεται ότι μπορεί να αξιοποιήσει το δαχτυλίδι του Χρ.Μπίνου), Α.Κόγιος (ανεξάρτητος). Απ' την άλλη κάνει προσπάθεια ο Σ.Χ''δημητρίου χωρίς να έχει ανακοινώσει επίσημα την πρόθεση του.



 Στο όλο σκηνικό να προσθέσουμε την αναμενώμενη υποψηφιότητα του Ν.Φτίκα με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, και κάποια τελευταία σχόλια που γίνονται για τις προθέσεις του Π.Ζέρζη, αλλά και του Ν.Αποστολίδη (που επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά στην εκλογική διαδικασία με υπολογίσημη ομάδα αποστασιωποιημένος με την ομάδα του έντονα από τον Δ.Μπίνο), που όμως δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στις προθέσεις τους για υποψηφιότητα στο Δήμο Αλμωπίας.

Στο φετινό παζλ των εκλογών μπορούμε να προσθέσουμε τους παρασκηνιακούς πρωταγωνιστές με κορυφαίους τους Στ.Τουφεγγόπουλο, Π.Τσάνταλη, Κ.Ζιάκα,  Γ.Αγιάνογλου, κλπ.

Αν σκεφτούμε ότι με τα σημερινά δεδομένα και τα ονόματα που πρωταγωνιστούν πραγματοποιηθεί η διαδικασία με επιτυχία, τότε σίγουρα θα δούμε αρκετά νέα ονόματα να παρουσιάζονται, μιας και οι προθέσεις του κόσμου είναι να καταψηφίσουν πρακτικές του παρελθόντως προσωποποιώντας την επιθυμία τους με ΧTREME επιλογές..

Στο σύνολο της εικόνας που διαβλέπουμε, να σημειώσουμε την θολή εικόνα που επικρατεί στα κόματα, αλλά και την έντονη δημοσκοπική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό αλλά και στο ιδιαίτερο της Αλμωπίας.

Για τους γνωρίζοντες πάντως συζητείται έντονα πως μέχρι την ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων τίποτε δε θα είναι ίδιο με σήμερα.

Είδομεν


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

"ότι διαβάζεις εδώ είναι έγκυρο"

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.