Σημαντικά Νέα

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά

Σε κλίμα βαθύτατης θλίψης και συγκίνησης είπαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι συγγενείς, στενοί φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, στο νεκροταφείο Μελισσίων, όπου έγινε σε στενό κύκλο- κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του- η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στιχουργού και ηθοποιού.... 


Από νωρίς το πρωί άρχισαν να φθάνουν στο κοιμητήριο οι άνθρωποι που πορεύτηκαν μαζί του, που έζησαν μαζί του χαρές και λύπες. Στο εν λόγω κοιμητήριο μάλιστα είχε κάνει γύρισμα για την σειρά του MEGA, «50-50».
«Ήταν αξιαγάπητος, αλλά μας συγκίνησε και τον θαυμάσαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό τελευταία που παίζαμε πλάι πλάι, ήταν σαν μια πηγή που σιγά σιγά στερεύει, όμως το νερό που βγάζει είναι πάλι νερό πηγής, είναι νερό καθαρό, γνήσιο. Δηλαδή ο άνθρωπος είχε ξεπεράσει το όριό του και ήταν πιο ωραίος και πιο καθαρός. Δεν ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος.
«Ένα τελευταίο αντίο στο Σάκη που είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και ένα κομμάτι της αθωότητας όλης της γενιάς μου», ανέφερε από τη μεριά του ο Θάνος Μικρούτσικος.



Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Το ιδιωτικό θεραπευτήριο - όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό - στο ανακοινωθέν του, τονίζει ότι «ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».
«Ένας υπέροχος άνθρωπος», «μάγκας», «παλικάρι», «γενναίος», «ταλαντούχος», «αξιοπρεπής», «σεμνός», «ο άνθρωπος με το μεγάλο χαμόγελο» είναι μερικά από τα λόγια που χρησιμοποίησαν γνωστοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του όταν έμαθαν το πρωί της Παρασκευής ότι ο χαρισματικός και πολυτάλαντος Σάκης Μπουλάς δεν θα είναι πια κοντά τους.
Αν και γνώριζαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας, ο θάνατός του δεν παύει να αποτελεί ένα σοκ για εκείνους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.