Σημαντικά Νέα

Άσσο στο μανίκι κρύβει η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τα σενάρια για απαγόρευσή της από τις εκλογές-Ετοιμάζονται κανονικά τα ψηφοδέλτια ενόψει Μαΐου

Οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν τα τσιράκια του συστήματος και της προδοτικής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για την ολοκληρωτική πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, κάθε άλλο παρά φαίνεται πως έχουν πτοήσει τους βουλευτές της, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της!


Κι αυτό, για τον λόγο ότι οι κρατούντες...  

τα κλειδιά του Λαϊκού Συνδέσμου, έχουν γνώση και γνωρίζουν πολύ καλά με ποιους ελιγμούς μπορούν να αποφύγουν τα «δόκανα» που τους έχουν στήσει οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες που κάθονται στις καρέκλες του Μαξίμου.

Οι τελευταίες διώξεις των εννέα βουλευτών της Χ.Α., που βρίσκονται σε θέση μάχης και δίνουν τον αγώνα τους μέσα από το κοινοβούλιο, σε συνδυασμό με την πρεμούρα του Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά ακόμα και αυτό της Εθνικής Αυγής, προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε ένα ευρύ φάσμα της εκλογικού σώματος, ανεξαρτήτου πολιτικής πεποίθησης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, μαζί με τις προφυλακίσεις των Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού, Ηλιόπουλου Γερμενή και Μπούκουρα, δεν έχουν απαντηθεί στα παγκόσμια χρονικά της πολιτικής ιστορίας!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσες διώξεις κι αν υπάρξουν, είτε με προφυλακίσεις και των εννέα βουλευτών, είτε με αποκλεισμό του κόμματος από τις εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα δώσει το «παρών» με υποψηφίους και ψηφοδέλτια σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Ο... άσσος από το μανίκι δεν έχει βγει ακόμη...



eleftherologion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.