Σημαντικά Νέα

Ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύσσει την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας: Ποια ονόματα έχουν κλείσει (λίστα)

Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας κηρύσσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να κλείσει τις πληγές που άνοιξαν οι υποψηφιότητες στο κόμμα του. Με μία εκδήλωση στο Ακροπόλ υπό τον εύγλωττο τίτλο ««Τρεις κάλπες, μία επιλογή: να νικήσουμε!», ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει επίσημα τους Ρένα Δούρου και Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ....  
υποψήφιους για την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων αντίστοιχα.
Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει το παρών και η «πέτρα του σκανδάλου», ο υποψήφιος του κόμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, για τον οποίο ο κ. Τσίπρας, παρά τις αρνητικές αποφάσεις των τοπικών οργανώσεων, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Ανοιχτή παραμένει η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μετά την υπόθεση Καρυπίδη που, όπως παραδέχονται και στην Κουμουνδούρου, «πλήγωσε όσο τίποτα άλλο το προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ».  Στον ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ως τελευταίες λύσεις τη βουλευτή Ευγενία Ουζουνίδου και τον υποψήφιο του 2010 Αντώνη Κύρινα, συζητά με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης και από την κοινωνία των πολιτών όπως ο γιατρός, Αγάπιος Γαβριηλίδης.
Τα ονόματα για τους μεγάλους και τους μικρότερους δήμους 
Από τους μεγάλους δήμους, μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων σε Αθήνα (Γαβριήλ Σακελλαρίδης), Πειραιά (Θοδωρής Δρίτσας), Ηράκλειο ( ο ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος Ηλίας Λυγερός), Λάρισα (ο υποψήφιος του 2010 Απόστολος Καλογιάννης), Βόλο (επίσης ο υποψήφιος του 2010 Μαργαρίτης Πατσιαντάς) κλείνουν τις επόμενες ημέρες:  η Θεσσαλονίκη με τον, επίσης, υποψήφιο του 2010 Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, η Πάτρα, όπου στις εσωκομματικές εκλογές κέρδισε με μία ψήφο διαφορά (204 έναντι 203!) ο Γιάννης Λάμπρου τον Χρήστο Πατούχα και για την υποψηφιότητα θα αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή, το Περιστέρι όπου η Κουμουνδούρου ήθελε τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου Ανδρέα Καρίτζη αλλά η τοπική οργάνωση επέλεξε τον (παλαιό δημοτικό σύμβουλο)  Φώτη Κουγιουμτζή και μένει, πλέον, η τυπική επικύρωση από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος). Ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Δήμου Καλλιθέας, όπου υποψήφιος του 2010 Παναγιώτης Μακρίδης δεν θέλει να ξανακατέβει και του Δήμου Ρόδου, για τον οποίο φαβορί είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Κόκκινος και ο μάνατζερ Γιώργος Υψηλάντης.
Παράλληλα σε άλλους μικρότερους δήμους έχουν ήδη κλείσει: τα Ιωάννινα (ο βιολόγος και διευθυντής του φορέα διαχείρισης Παμβώτιδας, Λάζαρος Νάτσης), την Κοζάνη (ο δικηγόρος Γιώργος Μητλιάγκας), η Λήμνος (ο νυν δήμαρχος Αντώνης Χατζηδιαμαντής) και στο Μεσολόγγι (ο Πάνος Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.