Σημαντικά Νέα

Εφημερίδα «Πολιτεία» της Κρύας Βρύσης - Η λάσπη των φυλλάδων του Μπόμπολα

Στην τοπική εφημερίδα «Πολιτεία» της Κρύας Βρύσης δημοσιεύθηκε άρθρο που καταρρίπτει και κατακεραυνώνει τις γελοίες και άθλιες συκοφαντίες του μπομπολικού «Έθνους» εναντίον των υποψηφίων περιφερειαρχών και αντιπεριφερειαρχών με την «Ελληνική Αυγή» σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην κεντρική Μακεδονία.

Το μπομπολικό "Έθνος" είχε ..  
δημοσιεύσει πρόσφατα την... μαύρη λίστα με τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους οποίους στοχοποιούσε και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλης με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", Συναγωνιστή Γιάννη Σαχινίδη.
Παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση της εφημερίδας "Πολιτεία":
«Και ο Γιάννης Σαχινίδης στο στόχαστρο της διαπλεκόμενης αθηναϊκής εφημερίδας ΕΘΝΟΣ!
Διαβάσαμε στο Σαββατιάτικο ΕΘΝΟΣ την … διαπλεκόμενη Αθηναϊκή εφημερίδα του γνωστού μεγαλοεργολάβου, ένα ιδιαίτερα καυστικό και σκωπτικό ρεπορτάζ για ορισμένους από τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών ανά την Ελλάδα, μέσα στους οποίους διαβάσαμε και είδαμε τον συντοπίτη μας Γιάννη Σαχινίδη ο  οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Αναρωτηθήκαμε λοιπόν με πόση ευκολία οι ελεγχόμενοι αθηνοκεντρικοί συνάδελφοι «δημοσιογράφοι» με ελαφρά τη καρδία συλλέγουν εντελώς πρόχειρα και μόνον, από το youtube και οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο πληροφόρησης, στοιχεία για πρόσωπα χωρίς φυσικά να διασταυρωθούν ποτέ, με στόχο φυσικά στη συνέχεια να στοχοποιηθούν και να σπιλωθούν ονόματα, για πράξεις και ενέργειες που απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα! Εμείς δεν θ’ αναφερθούμε στα υπόλοιπα ονόματα που αναγράφονται στο ρεπορτάζ, γιατί ακριβώς δεν έχουμε ιδία  άποψη για την προσωπικότητα τους, αλλά θ’ αναφερθούμε στον δικό μας συντοπίτη Γιάννη Σαχινίδη για τον οποίο αυτά που αναφέρονται στο ρεπορτάζ μας προκάλεσαν, αλλά και στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας, αν μη τι άλλο γέλια και αηδία αφού φυσικά και δεν ανταποκρίνονται σε κανένα σημείο στην πραγματικότητα!
Φυσικά αυτή η πρακτική για τους φθηνούς και υποταγμένους «δημοσιογράφους» των Αθηνών είναι συνήθης στο βωμό της σκοπιμότητας που εξυπηρετούν, χωρίς φυσικά να μετράει καθόλου γι’ αυτούς η σπίλωση ονομάτων και προσώπων! Θα μπορούσαν λοιπόν για παράδειγμα να ρωτήσουν για τον καθένα από τους παραπάνω και εν προκειμένω για τον κ. Σαχινίδη την τοπική μας κοινωνία για την ζωή και τον τρόπο που δραστηριοποιείται! Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι πρόκειται για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, επαγγελματία της πόλης μας, ενεργό πολίτη της τοπικής κοινωνίας, φίλος με όλους τους συμπολίτες του και φυσικά τα πολιτικά πιστεύω του καθενός είναι προσωπικό δικαίωμα του!
Ποιος όμως δημοσιογραφίσκος των διαπλεκόμενων Αθηναϊκών μέσων θα έμπαινε στην διαδικασία της πραγματικής έρευνας των στοιχείων όταν από ένα κομπιούτερ ενός γραφείου μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ρεπορτάζ κομμένο και ραμμένο με βάση τις εντολές που έχει πάρει!»
Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τον αρθρογράφο, και να προσθέσουμε πως με τον ίδιο άθλιο τρόπο μάλον στήθηκαν τα «ρεπορτάζ» και για τους υπόλοιπους που είναι υποψήφιοι με την «Ελληνική Αυγή» σε όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.