Σημαντικά Νέα

Ξέρουμε πλέον γιατί οι ABBA φορούσαν τόσο γελοία κοστούμια [εικόνες]

Τα στρας και τα εξωφρενικά κοστούμια του συγκροτήματος ABBA, ήταν στην πραγματικότητα μέρος μιας στρατηγικής χρηματοδότησης.

Οσο απίστευτο και απογοητευτικό και αν ακούγεται, το πρώην μέλος του συγκροτήματος,  Björn Ulvaeus αποκαλύπτει σε ένα βιβλίο ότι η συγκεκριμένα φίρμα κοστουμιών, του επέτρεπε να μην πληρώνει ορισμένους φόρους, όπως ....  
αναφέρει η εφημερίδα Guardian.
«Για να είμαι ειλικρινής μοιάζαμε με τρελοί εκείνη την εποχή. Κανένας δεν μπορούσε να ντύνεται τόσο άθλια όσο εμείς» εξηγεί.
Τριάντα δύο χρόνια μετά τη διάλυση του μυθικού συγκροτήματος, μαθαίνουμε ότι οι στυλιστικές του επιλογές γίνονταν για να αποφύγουν να πληρώνουν ακριβά τα ρούχα τους! Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει ο Guardian «νόμος επέτρεπε να μειώνονται οι τιμές σε κοστούμια τα οποία δεν μπορούσαν να φορεθούν στο δρόμο».

Ο Björn Ulvaeus είχε κατηγορηθεί το 2007 για φορολογική απάτη, επειδή δεν είχε πληρώσει 85 εκατομμύρια κορόνες (9,7 εκατ. ευρώ) μεταξύ 1999 και 2005. Τελικά αθωώθηκε από την δικαιοσύνη. «Πάντα έκανα ό,τι έπρεπε με τους φόρους μου» είχε δηλώσει ο ίδιος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.