Σημαντικά Νέα

“ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

Tην Τρίτη το ξημέρωμα, τρείς ώρες μετά τα μεσάνυχτα και μετά την τηλεοπτική εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4, κλείνουν οι διαδικτυακές “κάλπες” του makeleio.gr όσον αφορά τη ανεξάρτητη δημοσκοπική έρευνα του καθηγητή Στατιστικής του Ανωτάτου Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, στατιστικολόγου και μέτρ των προγνώσεων και αναλυτικών καταγραφών του εκλογικού σώματος, Επαμεινώνδα Πανά. 

Άρα όσοι ψηφίσετε θα ψηφίσετε μέχρι εκείνη την ώρα στο ερωτηματολόγιο που έχουμε αναρτήσει....
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει το δείγμα θα ξεπερνά πιθανόν τους 10-12.000 διαφορετικούς και μοναδικούς επισκέπτες. Δείγμα εξαιρετικά ενδεικτικό και κατατοπιστικό για διαμορφούμενες τάσεις και επιλογές γύρω από τις ευρωεκλογές.
Πρέπει να σημειωθεί ότι όλη η έρευνα με κάρτες, αναλύσεις και προγνωστικά θα αναρτηθεί λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο makeleio.gr και θα αναλυθεί εκτενώς στις 11 το βράδυ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ.
Aπό πρώτα στοιχεία εντοπίζονται ανατροπές, εκπλήξεις και μαντάτα γύρω από τα πολιτικά κόμματα που θα συμμετάσχουν στην Ευρω-αναμέτρηση.
Σε λίγες ώρες λοιπόν ο εκλογολόγος που προέβλεψε με το μοιρογνωμόνιο τα αποτελέσματα και των δύο εκλογικών αναμετρήσεων των εκλογών του καλοκαιριού του 2011, θα έχει το λόγο.
@@@Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πάντα(όπως έκανε μέχρι τώρα)τονίζει ότι δεν ταυτίζεται με τις προγνώσεις που πάντα είναι προγνώσεις. Όμως τις λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αφού προέρχονται από ανεξάρτητο φορέα χωρίς εξαρτήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για τις Ευρωεκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.