Η ιδέα ενός τέτοιου μαγαζιού στο Μπέβερλι Χιλς ανήκει στην Tanja Subotic, η οποία...
Το συγκριτικό πλεονέκτημα του εν λόγω γιαουρτιού έναντι των ευρέως γνωστών greek yogurts, σύμφωνα με το bostanistas, είναι ότι παρασκευάζεται στην Ελλάδα και ταξιδεύει ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συνδυαστεί με όλων των ειδών τις λιχουδιές: μέλι, καρύδια, αμύγδαλα, γλυκό του κουταλιού κυδώνι, βύσσινο και κεράσι.
Την τιμητική τους έχουν τα φρέσκα φρούτα, που προέρχονται αποκλειστικά από κοντινές φάρμες.Το περίφημο γιαούρτι διατίθεται με 0%, 2% και 10% λιπαρά και όσοι το δοκιμάζουν δεν διστάζουν να το συγκρίνουν με άλλες επιτυχημένες φίρμες (βλ. Chobani). Πέρα από την κλασική κρεμώδη εκδοχή του διατίθεται και παγωμένο (frozen yogurt) ακολουθώντας την τάση της εποχής. Στα του χώρου, κυριαρχούν το μπλε και το λευκό ενώ το κατάστημα προσφέρεται για δροσερά γεύματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Την τιμητική τους έχουν τα φρέσκα φρούτα, που προέρχονται αποκλειστικά από κοντινές φάρμες.Το περίφημο γιαούρτι διατίθεται με 0%, 2% και 10% λιπαρά και όσοι το δοκιμάζουν δεν διστάζουν να το συγκρίνουν με άλλες επιτυχημένες φίρμες (βλ. Chobani). Πέρα από την κλασική κρεμώδη εκδοχή του διατίθεται και παγωμένο (frozen yogurt) ακολουθώντας την τάση της εποχής. Στα του χώρου, κυριαρχούν το μπλε και το λευκό ενώ το κατάστημα προσφέρεται για δροσερά γεύματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ