Σημαντικά Νέα

Παπαμιμίκος: Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα, ούτε πρόκειται να ανακοινώσει στηρίξεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει. (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;)



Αναφορικά με το Δήμο Αθηναίων και καθώς η μόνη υποψηφιότητα που έχει μείνει είναι αυτή του Νικήτα Κακλαμάνη που όμως δεν καλοβλέπει το Μαξίμου, στο τραπέζι παραμείνει το όνομα του ποδηλάτη και, επίσης, τηλεοπτικού δημοσιογράφου, Γιώργου Αμυρά, ενώ εφόσον επιβεβεβαιωθεί η πληροφορία για κάθοδο του, κάποιοι συζητούν και την περίπτωση του Ηλία ...  
Ψινάκη,  που στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί πρώτος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη!
Άλλωστε, όπως είπε και σε πρόσφατη ομιλία του στην Κομοτηνή ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, «η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα, ούτε πρόκειται να ανακοινώσει στηρίξεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Η Νέα Δημοκρατία θέλει τις τοπικές κοινωνίες μακριά από το σφικτό εναγκαλισμό με τα κόμματα. Θέλει υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν χαρακτηριστικά πετυχημένου και κοινωνικά και επαγγελματικά ανθρώπου. Ανθρώπου, ο οποίος θα έχει καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα και θα μπορεί να απαντήσει στα προβλήματα των δημοτών. Και αφού ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, εμείς θα ζητήσουμε από τους δημότες να σταθούν στο πλευρό αυτών των υποψηφίων οι οποίοι έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.