Σημαντικά Νέα

Ο Τσίπρας ήθελε τη Ζωή αντίπαλο του Κασιδιάρη στην Αθήνα

Πολιτικό στέλεχος θέλει ο Αλέξης Τσίπρας να είναι ο υποψήφιος που θα «κατεβάσει» στο δήμο της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη του επιλογή ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά η απάντησή της, ήταν αρνητική.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να αναζητά τον υποψήφιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το δήμο της Αθήνας και το πρόσωπο που θα «κοντραριστεί» με τον Ηλία Κασιδιάρη που θα είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.
Η πρώτη κρούση του, όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, έγινε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Σας πληροφορώ ότι είχε ... 
χθες συνάντηση με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και της πρότεινε να είναι υποψήφια. Η Ζωή απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» και αποχώρησε», αναφέρει το δημοσίευμα.
«Ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο κ. Τσίπρας δεν βρήκε πρόθυμο υποψήφιο, αν και, όπως έμαθα, άρχισε να κάνει «εκπτώσεις». Ψάχνει και από τον καλλιτεχνικό χώρο, μου είπαν. Αλλά δεν μπορεί να ψάχνει για πολύ ακόμη, γιατί ορισμένα στελέχη της μειοψηφίας, δηλαδή του Αριστερού Ρεύματος, του έθεσαν χρονοδιάγραμμα και του είπαν ότι ως την Τετάρτη πρέπει να ανακοινώσει ονόματα γιατί το Σαββατοκύριακο υπάρχει Κεντρική Επιτροπή ώστε να τα συζητήσουν», συμπληρώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.