Σημαντικά Νέα

Επίκειται η αντικατάσταση του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης της αντικατάστασης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, τονίζοντας για ακόμη μια φορά προς την ηγεσία του Υπουργείου, ότι η ανάγκη για τοποθέτηση νέου μηχανήματος είναι επιτακτική....   


Ο Βουλευτής ενημερώθηκε απο το Υπουργείο ότι, στα πλαίσια της δωρέας ιατρικών μηχανημάτων απο την εταιρεία siemens προς το ελληνικό δημόσιο ύψους 200 εκ. ευρώ, προβλέπεται και ένας αξονικός τομογράφος για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Για το λόγο αυτό έχει συσταθεί επιτροπή για την διεκπεραίωση όλης της διαδικασίας και της έγκρισης του καταλόγου που αφορά στα διάφορα μηχανήματα.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πράγματι έχει χαθεί πολύτιμός χρόνος και ότι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και το ιατρικό προσωπικό έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά απο την απουσία του αξονικού, λόγω βλάβης που έχει υποστεί. Η επίλυση του προβλήματος έχει δρομολογηθεί, γεγονός που θα ικακνοποιήσει όλες τις πλευρές, ωστόσο ο κ. Σταμενίτης ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και η αντικατάσταση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.