Σημαντικά Νέα

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ: Κανέλλη στη Ζωή: «Είσαι μπουρδολόγα!»

«Μάχη» κυριών χθες στη Βουλή, με τη Λιάνα Κανέλλη να εξαπολύει επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Οι δύο τους διασταύρωσαν σήμερα τα ξίφη τους κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου οι βουλευτές απηύθυναν ερωτήσεις στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή....

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλλη ρώταγε επί 25 λεπτά τον κ. Ρακιτζή, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έξαλλη από την αίθουσα η βουλευτής του ΚΚΕ, δηλώνοντας μετά στους δημοσιογράφους ότι «το ΚΚΕ αποχωρεί και παραχωρεί τον χρόνο που του αναλογεί στην κυρία Κωνσταντοπούλου για να ανοητολογεί. Είναι μπουρδολόγα»!
Από την πλευρά της η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι δεν μπορεί η βουλευτής του ΚΚΕ να μπαινοβγαίνει στην αίθουσα όποτε θέλει και να εμποδίζει την ακρόαση του καλεσμένου.
Οι ερωτήσεις και οι διευκρινίσεις που ζήτησε η κυρία Κωνσταντοπούλου από τον επιθεωρητή και τα οποία χαρακτήρισε «μπουρδολογίες» η κυρία Κανέλλη αφορούν το κλείσιμο της ΕΡΤ, τις λίστες Λαγκάρντ και άλλων στοιχείων που ερευνώνται για φοροδιαφυγή, την χρηματοδότηση των ΜΚΟ, τις offshore κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.