Σημαντικά Νέα

Ι.Ν. ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΨΑΛΟΥ, ΤΙΜΉΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ (φωτοθεαμα)


 
Με μεγάλη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός 
στον  I.Ν. Αγίου Αθανασίου στην Άψαλο την Παρασκευή.  
Πλήθος πιστών έδωσε το παρόν και η ο Μέγας Εσπερινός που τελέστηκε παραμονή του Μεγάλου Αθανασίου, ανέδειξε την προσέλευση του κόσμου και ανέδειξε την ακλόνητη πίστη του λαού μας στις...   
αρχές και αξίες της ορθοδοξίας, που μένουν αναλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Πλήθος ιερέων έδωσαν το παρόν, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.

 

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε ο ιέρέας του ναού πατ.Βασίλειος, στον οποίο και απονεμήθηκε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβύτερου του Ι.Ναού. 

 

Σημαντική ήταν και η παρουσία του πατ.Νικόλαου Λουδοβίκου, καθηγητή της Ανωτ. Εκκλησ..Ακαδ.Θεσσαλονίκης, επίσης καθηγ. στο Πανεπιστήμιο Κεμπριτζ της μεγ.Βρετανίας, στην έδρα της Ορθόδοξης Θεολογίας και συγγραφέας.
 Ο πατ.Νικ.Λουδοβίκος έκανε και το κύρηγμα της ημέρας και στην ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες συγκυρίες , αλλά και να ρίξει τα βέλη του στους πολιτικούς που όπως ανέφερε έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης!


Την "ημέρα" τίμησαν με την παρουσία τους ο Στρατηγός της Μεραρχίας κ.Πέτρος Γεωργίου, ο Υπασπιστής του Χαράλαμπος Τοσουνίδης που κατάγεται από την Άψαλο, οι βουλευτές Δ.Τζαμτζής, Δ.Σταμενίτης, Θ.Τζ'ακρη, ο περιφ.Θ.Θεοδωρίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Χαρανίδης, ενώ από την πλευρά του Δήμου την γιορτή τίμησαν ο δημ.σύμβ.Αν Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος.


















ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.