Σημαντικά Νέα

Μπλακ άουτ στα αεροδρόμια της Ευρώπης την Πέμπτη - Προβλήματα και στο Ελ.Βενιζέλος

Ματαιώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια θα υπάρξουν αύριο Πέμπτη λόγω της πανευρωπαϊκής στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Καμία πτήση από και προς το Ελ.Βενιζέλος από τις 11 το πρωί εως τις 2.00 το μεσημέρι.

Σοβαρά προβλήματα στις εναέριες μεταφορές όλης της Ευρώπης προκαλεί η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής απεργίας ΕΕΚ (Action Day).

Η στάση εργασίας έχει κηρυχτεί για αύριο .... 
Πέμπτη, 30/1/2014,  από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με τους ελεγκτές να ζητούν άμεσες προσλήψεις περίπου 70 ατόμων.
Προβλήματα και στα ελληνικά αεροδρόμια
Στο διάστημα αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς ελληνικά αεροδρόμια, και γι' αυτό αναμένονται αρκετές ματαιώσεις, καθυστερήσεις, συγχωνεύσεις και αλλαγές ωρών δρομολογίων όλων των εταιρειών.
Σήμερα στη χώρα μας αναμένεται ότι τα προβλήματα θα αφορούν ορισμένα περιφερειακά αεροδρόμια λόγω της στάσης εργασίας από τις 10 πρωί ως τις 2 μεσημέρι, που έχει εξαγγείλει η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας.
Oσοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τις αεροπορικές εταιρείες για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.