Σημαντικά Νέα

Η σιωπή του Καραμανλή τι δείχνει;

Η σιωπή του Καραμανλή δείχνει συνενοχήTo XΩΝΙ κρατάει ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (*): Ο Καραμανλής, που πήρε στο λαιμό του δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, ποιεί την νήσσαν, όταν ξηλώνεται, διαπομπεύεται, διεκτραγωδείται, στηλιτεύεται το δικό του έργο και των υπουργών του, οι οποίοι τότε δεν ήξεραν. Αλλά τώρα ξέρουν.

Με τη σιωπή δουλειά δε γίνεται. Ο πολίτης που 'ναι άνεργος δεν ενδιαφέρεται αν ο Καραμανλής έχει φθαρεί ή διαφθαρεί. Η ...  
σιωπή του, ωστόσο, είναι συνενοχή. Εχει πάρει στο λαιμό του πολύ κόσμο.

Οπως τους συμβασιούχους, που μονιμοποίησε ο Προκόπης Παυλόπουλος επί πρωθυπουργίας Καραμανλή το 2006, όταν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν βουλευτής, ευρωβουλευτής κι έπειτα υπουργός πολιτισμού στην κυβέρνηση Καραμανλή. Και δεν έβγαλε ούτε μια φωνή διαμαρτυρίας, αλλά απεναντίας πρωτοστάτησε στη μονιμοποίηση αυτού του κόσμου, υλοποιώντας ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα.
Τότε που το ΠΑΣΟΚ υπερακόντιζε και κατηγορούσε τον Καραμανλή ότι μονιμοποίησε μόνο 80.000 συμβασιούχους, ενώ υποσχέθηκε να μονιμοποιήσει 200.000. Τώρα, όμως, παριστάνει τη μωρή παρθένα, μιλώντας γενικώς για κυβερνήσεις που διπλασίασαν το δημόσιο.
Τότε, όλος αυτός ο κόσμος πίστεψε στην εντιμότητα του κράτους και εγκατέλειψε υποχρεωτικά άλλες δουλειές για τη μονιμότητα της ΕΡΤ.

Τώρα, το κράτος αποδείχτηκε άτιμο, ανέντιμο και ο Καραμανλής που πήρε στο λαιμό του δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ποιεί την νήσσαν, όταν ξηλώνεται, διαπομπεύεται, διεκτραγωδείται, στηλιτεύεται το δικό του έργο και των υπουργών του, οι οποίοι τότε δεν ήξεραν. Αλλά τώρα ξέρουν.
Τότε, το 2006, ο Σαμαράς και οι άλλοι υπουργοί διαγκωνίζονταν ποιος θα πρωτοκάνει ερώτηση, επερώτηση για να φανεί καλός στους απανταχού συμβασιούχους όλων των κλάδων και τώρα, σαν να μην ήταν αυτοί οι ίδιοι πριν από εφτά μόλις χρόνια, πνέουν μένεα (ποιοι; Αυτοί οι ίδιοι), ασκούν κριτική σε αυτούς (ποιους δηλαδή;) αυτούς τους ίδιους που διπλασίασαν το κράτος.
Αυτούς τους δήθεν στιβαρούς κυβερνήτες που με απύθμενη αλητο-αναλγησία φασιστικής έμπνευσης δεν πληρώνουν ούτε αποζημίωση ούτε δεδουλευμένα, ούτε άδειες σε απολυμένους.
Εδωσαν εντολή στον Μάναλη, που εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου της ΕΡΤ, να πεθάνουν οι οικογένειες και τα παιδιά των απολυμένων της ΕΡΤΕρχεται η δική τους ώρα της πληρωμής και η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη...
triantaf






.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.