Σημαντικά Νέα

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ(;) Απογοήτευση από φερόμενο υποψήφιο γαι τις δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία!

Ένα τραπέζι γεμάτο "απορρίψεις" και ερωτηματικά είναι ότι απέμεινε από το περιβόητο τραπέζι που έλαβε χώρα προ ολίγων ημερών σε γνωστό μαγαζί τις Αριδαίας. Στη... μάζωξη που "έλαβε χώρα",....   ... βρέθηκε ομάδα προσώπων που συνεργάστηκαν με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μπίνου στις προηγούμενες δημοτικές  εκλογές. 
Οι συζητήσεις κυρίως πολιτικού ενδιαφέροντως ήταν αυτές που επικράτησαν και απορίες περί υποψηφιοτήτων μονοπόλησαν τις συζητήσεις. 
Αν και αρκετά "όψιμα", έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις για τον Πασχάλη Κόιο και τον Χρήστο Χουρσόγλου. 
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απουσία από το τραπέζι του Νίκου Αποστολίδη και του Δημήτρη Μπίνου!
Να σημειώσουμε εδώ ότι αρχικά είχε σχηματιστεί η εντύπωση ότι θα στηρηχθεί η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπίνου από την δημοτική "ομάδα" του Χρήστου Μπίνου και πως θα έπαιρνε το δαχτυλίδι της  δημοτικής παράταξης. Κατι τέτοιο φαίνεται πλέον να αποτελεί όνειρο μακρυνό και η αναζήτηση προσώπου για στήριξη άφθαρτου και χωρίς παλαιότερη εμπλοκή στα δημοτικά, που θα  μπορέσει να ενώσει την ευρύτερη παράταξη του κέντρου και τις δεξιάς, αποτελεί το ζητούμενο.

Να λάβουμε υπόψιν μας ότι κάτι τέτοιο πλέον δεν μπορεί να αποτελεί πανάκεια, αλλά δεν παύει να γοητεύει αρκετούς ψηφοφόρους που περιορισμένο όμως αριθμό πλέον!  

Οι συζητήσεις υποψηφιοτήτων κινούνται τον τελευταίο καιρό γύρω από τα ονόματα των Θεόδωρου Χαρανίδη, Νίκου Αποστολίδη και Δημ.Μπίνου.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.