Σημαντικά Νέα

Τα πιο ζουμερά και αφράτα μπιφτεκάκια από τόνο

Πανεύκολα και τόσο νόστιμα που το κρέας ούτε που θα σας λείψει.
Θα χρειαστείτε 10 και 10 λεπτά, για την προετοιμασία και το ψήσιμο αντίστοιχα, και μερικά από τα πιο απλά υλικά, για να φτιάξετε υπέροχα μπιφτεκάκια με τόνο και μυρωδικά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά2 κονσέρβες τόνο σε νερό2κ.γ. μουστάρδα1/2 κούπα λευκό ψωμί σε κομματάκια1κ.γ. ξύσμα λεμονιού1κ.σ. χυμός λεμονιού1κ.σ. νερό (ή από το νερό της κονσέρβας)2κ.σ. φρεσκοκομμένος μαϊντανός2κ.σ. φρεσκοκομμένα πράσινα κρεμμυδάκιααλάτι και πιπέριλίγο ταμπάσκο1 αβγό2κ.σ. ελαιόλαδο1/2κ.γ. βούτυρο... 


Εκτέλεση
1. Στραγγίξτε το υγρό από τις κονσέρβες, κρατώντας 1κ.σ. για μετά.
2. Σε ένα μπολ αναμείξτε τον τόνο, τη μουστάρδα, το ψωμί, το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, το νερό, τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια και το ταμπάσκο. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα το αυγό, ανακατεύοντας καλά.
3. Μοιράστε το μείγμα σε 4 κομμάτια. Πλάστε κάθε κομμάτι σε μπάλα και πατήστε το ώστε να σχηματίσει ένα flat μπιφτέκι. Βάλτε τα όλα σε ένα ταψάκι καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί και αφήστε τα στο ψυγείο για 1 ώρα. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα αν θέλετε, απλά το πάγωμα τα βοηθά να δέσουν και να τηγανιστούν καλύτερα
.4. Ζεστάνετε το λάδι και το βούτυρο στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάλτε προσεκτικά μέσα τα μπιφτεκάκια και τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.


 Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.