Σημαντικά Νέα

Στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταφεύγει η Χρυσή Αυγή

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ

Ήρθε η ώρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.Την απόφαση να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της διαδικασίας των διώξεων εναντίον των στελεχών της ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή....   

Καταγγέλλοντας ως παράνομη και αντισυνταγματική τη διαδικασία που οδήγησε στην προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για σκευωρία.
Οπως επισήμανε "η πολιτική στόχευση είναι να μειωθεί κι άλλο ο αριθμός των βουλευτών της αντιπολίτευσης", σημειώνοντας ότι «αυτό αποτελεί νόθευση της αρχής της δεδηλωμένης». Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. κατηγόρησε τα ΜΜΕ γιατί «μας αποκαλούν εγκληματική οργάνωση παραβιάζοντας το τεκμήριο της αθωότητας».
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, έπειτα από σχετική ερώτηση, ο κ. Κασιδιάρης προέβλεψε ποσοστό άνω του 20% για τη Χρυσή Αυγή και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγούνται του ευρωψηφοδελτίου κάποια από τα ηγετικά στελέχη της, τα οποία είναι προφυλακισμένα. Παράλληλα, σημείωσε ότι «στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η συνένωση όλων των κομμάτων που αγωνίζονται για την Ευρώπη των Εθνών απέναντι σε μια Ευρώπη των τραπεζιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.