Σημαντικά Νέα

Όργιο μίζας και "απολογίες" από βουλευτές ΧΑ!

Από το πρωί σήμερα ξεκίνησαν οι "απολογίες" των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. είναι η δεύτερη φορά που το σύστημα σύρει σε "απολογίες" εν ενέργεια βουλευτές με καητογρίες του τύπου "Έχετε συστήσει εγκληματική συμμορία για να ανατέψετε το πολίτευμα" οι οποίες ταιριάζουν περισσότερο στις κατηγορίες που απευθύνουν ΣΕ αντιστασιακούς τα καθεστώτα τύπου Βόρειου Κορεάς....   

Πάντως οι πολίτες που βρίσκονται κοντά στο κόμμα τους σητήζουν: στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί δυναμική συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τον Άρειο Πάγο.
Από νωρίς το πρωί φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκονται στον Αρειο Πάγο ενάντια στην πανθομολογούμενη δεξιά κι αριστερά πολιτική δίωξη κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Σ αυτό το "πακέτο" απολογούνται οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας, βάσει των "νέων στοιχείων" που έχουν προκύψει, δηλαδή τους "προστατευόμενους" μάρτυρες οι οποίοι αναφέρονταν σε  σφαγές αμνοεριφίων ως ρόβα για να ... κόβουν λαιμούς,, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!

Ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας δήλωσε πριν λίγο: "Είμαι ΑΠΟ την πρώτη στιγμή ΣΤΗΝ διάθεσή της ελληνικής δικαιοσύνης. Βρίσκομαι ΕΔΩ Βάσει ενός ψευδομάρτυρα. όλα αυτά τα ψέμματα θα καταπέσουν. ή αλήθεια θα λάμψει". 

Ο Σ.Μπούκουρας διώκεται Επίσης Γιατί λειτουργούσε "παράνομα" έναν αραδιοφωνικό σταθμό Ο οποίος όμως είχε ... άδεια εκπομπής.
Ο Π.Ηλιόπουλος γιατί είχε όπλο ενώ είχε ήδη ... άδεια οπλοφορίας κλπ κλπ.

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος, καθώς ΚΑΙ εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές ΤΟΥ Λαϊκού Συνδέσμου συμπαρίστανται στους βουλευτές που απολογούνται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Η.Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά: "Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας κυκλοφορούν ελεύθερα, ούτε ένας βουλευτής ή υπουργός δεν έχει κληθεί σε ανάκριση για τα σκάνδαλα ΚΑΙ τις μίζες. Οι μόνοι που σύρονται ΣΕ ανακρίσεις ΚΑΙ παράνομες φυλακίσεις είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ευελπιστούμε πως σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της ΚΑΙ ΔΕΝ θα υποκύψει στις παράνομες πολιτικές πιέσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.