Σημαντικά Νέα

Αναβλήθηκε για τον Μάιο η δίκη για Marfin και Ιανό


Αναβλήθηκε για τον Μάιο η δίκη για Marfin και Ιανό

Θα έχουν περάσει
τέσσερα χρόνια και εννέα μέρες όταν θα γίνει η δίκη για τον εμπρησμό της Marfin και τον άδικο θάνατο τριών υπαλλήλων της. 
Η δίκη για τις επιθέσεις στην τράπεζα και το βιβλιοπωλείο Ιανός επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα.Μετά από αίτημα συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής, λόγω κωλύματος που είχε να παραστεί, πήρε αναβολή για τις 14 Μαΐου.
Η πλευρά των δυο κατηγορουμένων, ζήτησε διακοπή και όχι αναβολή της δίκης....   


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο υπόλογος για τη Marfin αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και σε απόπειρα και της έκρηξης από την οποία επήλθε θάνατος.
Αντίστοιχα, για την επίθεση στον Ιανό, οι κατηγορίες αφορούν το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της έκρηξης από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους.
Και οι δύο κατηγορούμενοι βαρύνονται επιπλέον με τις κατηγορίες της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεων από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.