Σημαντικά Νέα

Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΥΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...!!!

 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...
Μέσω της... Βουλγαρίας σχεδιάζει, σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικού ιστοτόπου, ο Καβαλιέρε να μπει στην Ευρωβουλή, αφού ο νόμος που του στερεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι ισχύει μόνο στην Ιταλία.

Οπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα Libero Quotidiano ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχεδιάζει...    να παρακάμψει τον σκόπελο το «μη εκλέγεσθαι» που του επιβλήθη βάζοντας υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή σε μια άλλη χώρα.

Ο ίδιος ιστότοπος σημειώνει ότι το πιθανότερο είναι... νέα πατρίδα του Καβαλιέρε να γίνει η Βουλγαρία. Είναι γνωστή, άλλωστε, η φιλία του με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Μπορίσοφ, του οποίου το κόμμα διαθέτει ευρεία βάση ψηφοφόρων εξασφαλίζοντας στον Μπερλουσκόνι άνετη εκλογή στο Ευρωκοινοβούλιο. Υποψηφιότητα με μεγάλες πιθανότητες να τον «υιοθετήσουν» θέτουν, επίσης, η Ουγγαρία και η Εσθονία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να θέσει υποψηφιότητα σε μια άλλη από αυτές τις χώρες ο Καβαλιέρε είναι να αποκτήσει την υπηκοότητα της χώρας που θα επιλέξει, κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Πάντως, όταν ο κεντροδεξιός γερουσιαστής Ρομπέρτο Φορμιγκόνι ρωτήθηκε σχετικά είπε πως ναι μεν μια υποψηφιότητα Μπερλουσκόνι στην Ουγγαρία ή τη Βουλγαρία δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο πρόσθεσε πως γνωρίζοντας τον Μπερλουσκόνι «δεν πιστεύω ότι το σκέφτεται...Έχει πει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.