Σημαντικά Νέα

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΗ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!

Πρώτοι για ακόμα μία φορά σε άρθρο μας (ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!), ρισκάραμε και σας αναφέραμε ότι έρχεται ο πιο μεγάλος χιονιάς των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Σας είχαμε αναφέρει, ότι γενικότερα διαφαίνεται μία χειμερινού τύπου διαταραχή στην Ευρώπη, για μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου, η οποία ίσως επηρεάσει και τα Βαλκάνια και την Ελλάδα μετά τις 7-8 Δεκεμβρίου. Να σας πούμε σε αυτό το σημείο, ότι τα τωρινά στοιχεία, θέλουν το ψύχος στην χώρα μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου....   

Και νεότερα προγνωστικά μας στοιχεία λοιπόν, επιμένουν σε μία σφοδρή ψυχρή εισβολή, ίσως την πιο μεγάλη των τελευταίων ετών για την χώρα μας από τις 7 ως περίπου και τις 12 με 13 Δεκεμβρίου, με πολικές θερμοκρασίες, που θα πέσουν στην βόρεια Ελλάδα ακόμα και κάτω από τους -10oC. Για το αν αυτή η ψυχρή εισβολή, συνδυαστεί με χιονοπτώσεις, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε ακόμα, μιας και τα προγνωστικά μας στοιχεία, αλλά και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, μπορούν να προβλέψουν χιονοπτώσεις το πολύ για 3-4 ημέρες μετά.

Το σίγουρο είναι, πως με τέτοιες θερμοκρασίες, ότι φαινόμενα θα σημειώνονται, θα έχει την μορφή χιονιού σε μηδενικά υψόμετρα της βόρειας Ελλάδας. Τώρα το αν θα υπάρξουν και χιονοπτώσεις, οι οποίες με τα τωρινά προγνωστικά μας δεν φαίνεται να είναι πολλές, θα σας ενημερώσουμε σε νέο μας άρθρο. 

Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι η πρόγνωση του καιρού, όταν έχουμε να αναλύσουμε πόσα στατιστικά στοιχεία και πόσο μοντέλα πρόγνωσης καιρού. Να περιμένετε λοιπόν μέσα στην νέα εβδομάδα και κυρίως την Δευτέρα και την Τρίτη, νεότερα άρθρα μας.
greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.