Σημαντικά Νέα

Η Δημοτική Σύμβουλος Πωλίνα Μυστακίδου μιλάει αποκλειστικά στον ΚΑΘΡΕΦΤΗαλμωπιας για όλους και για όλα…


Η Δημοτική Σύμβουλος
στο Δήμο Πέλλας, κα Πωλίνα Μυστακίδου, μας παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη και απαντάει σε καίρια ερωτήματα. 

Σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη και πολιτικό πρόσωπο που παραμένει στην επικαιρότητα  ως ένας κρυφός άσσος, αποτελεί ένα σύγχρονο πρώτυπο γυναίκας με στοχους και αποτελεσματικότητα.

 Μιλάει για όλους και για όλα και μας δίνει μια εικόνα για την πολιτική πραγματικότητα στο Δήμο Πέλλας…

Ερ.: Κυρία Μυστακίδου εξηγήστε μας με ποιο σκεπτικό, για ποιους λόγους θέσατε υποψηφιότητα με την παράταξη του Γρηγόρη Στάμκου;

Απ.: Καταρχάς με τίμησε με την επιλογή του προτείνοντάς μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείτο. Επιπλέον η ιδεολογική τοποθέτηση και οι προτάσεις που ο κύριος Στάμκος παρουσίαζε, με βρήκαν απολύτως σύμφωνη και είμαι ευτυχής που βλέπω πως όλα όσα από κοινού προτείναμε και υποσχεθήκαμε προεκλογικά, σήμερα τα περισσότερα εφαρμόζονται στην πράξη.


Ερ.: Είστε ικανοποιημένη από τον τρόπο που η Διοίκηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα; Τι θα προτείνατε;

Απ.:  Όπως είπα ήδη, με ικανοποίηση διαπιστώνει κανείς πως όλα όσα αποτέλεσαν το προεκλογικό πρόγραμμά μας σήμερα αποτελούν απτά δείγματα γραφής μιας, ομολογουμένως, επιτυχημένης και πάνω απ’όλα χρηστής  διοίκησης. Τις όποιες προτάσεις είχα προκειμένου να τελειοποιήσουμε τις προσπάθειές μας τις κοινοποιώ κατά καιρούς στον κύριο Στάμκο με τον οποίο υπάρχει άριστη συνεργασία.


 Ερ.: Ποια είναι τα βασικότερα προβλήματα του νέου Δήμου Πέλλας; Πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε σχέση και με τη γενικότερη πολιτικοοικονομική κατάσταση;

Απ.:  Ένας τόσο μεγάλος δήμος, με πληθώρα προβλημάτων, ανισοτήτων και δυσκολιών κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να διοικηθεί. Τώρα εάν σε όλα αυτά προστεθεί και το γενικότερο κλίμα της εποχής μας, διαπιστώνει κανείς πως πρέπει να γίνει μια συζήτηση σε εντελώς νέα βάση και με γνώμονα τον άνθρωπο. Γνώμη μου και βαθιά μου πίστη ήταν και είναι πως η ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα που αφορά την κοινωνία και τη διοίκηση είναι ο μόνος σωστός και δίκαιος δρόμος για το μέλλον.


Ερ.: Πώς κρίνετε τη στάση και το έργο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης; Στέκονται στο «ύψος των περιστάσεων»;

Απ.:  Η αντιπολίτευση έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο: μέσα από την ανταλλαγή απόψεων με τη διοίκηση και το διάλογο πάνω σε φλέγοντα και μη ζητήματα, προτείνονται λύσεις για το κοινό καλό, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος ή ιδεολογίας.
Αναφορικά τώρα με την αντιπολίτευση στο δήμο μας, δε θα ήθελα να πάρω θέση γιατί ο ρόλος μου είναι να επιλύω τα προβλήματα των συμπολιτών μας και όχι να εμπλακώ σε μια ψυχρή, μικροπολιτική απονομή ευθυνών. Ο κάθε ένας άλλωστε κρίνεται από τις πράξεις του, επομένως κι εγώ όπως και η αντιπολίτευση θα κριθούμε ομοίως.


5) Σκοπεύετε να θέσετε υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές; Με ποιο στόχο; Με ποιο όραμα για το Δήμο;

Όπως σας είπα η ενασχόλησή μου με τα του δήμου οφείλεται εν πολλοίς στην εμπιστοσύνη του κυρίου Στάμκου προς το πρόσωπό μου και το αντίθετο. Εάν επομένως έχω φανεί άξια αυτής της εμπιστοσύνης αλλά και της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας που με τίμησαν ειλικρινά με την ψήφο τους, θα ήμουν ευτυχής να ξαναθέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του δήμου μας.


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας


3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στη νέα δημοτική σύμβουλο Πολύνα Μυστακίδου και εύχομαι να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και απαιτήσεις του δήμου Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ???????
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ?
    ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΧΗΜΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.